GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγνωστή έδωσε σε μωρό να πιει λευκαντικό!

Ένα μωρό 11 μηνών βρέθηκε κοντά στο θάνατο αφού ήπιε… λευκαντικό που του έδωσε μία άγνωστη γυναίκα! Το περιστατικό συνέβη έξω από εστι...

Ένα μωρό 11 μηνών βρέθηκε κοντά στο θάνατο αφού ήπιε… λευκαντικό που του έδωσε μία άγνωστη γυναίκα!
Το περιστατικό συνέβη έξω από εστιατόριο Mc Donalds, στο νότιο Λονδίνο, όπου ο μικρός είχε βρεθεί μαζί με τη μητέρα του και τη γιαγιά του.
Η νεαρή μητέρα μπήκε στο κατάστημα και άφησε το παιδί με τη γιαγιά του. Όταν βγήκε έξω, είδε τον μικρό Τζόνζι να βγάζει αφρούς από το στόμα και να κάνει εμετό. Η μητέρα της, τρομοκρατημένη, είπε ότι, ενώ είχε στραμμένη αλλού την προσοχή της, μία γυναίκα έδωσε στο μωρό ένα μπουκάλι με ένα πορτοκαλί υγρό.
Η μητέρα του μικρού έπαθε σοκ όταν είδε ότι το μπουκάλι έγραφε «λευκαντικό». Αμέσως πήγε το παιδί σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε πλύση στομάχου.
Ευτυχώς ο Τζόνζι γλίτωσε, αλλά η Αστυνομία αναζητά τη διεστραμμένη γυναίκα που θέλησε να σκοτώσει ένα μικρό παιδί, μπροστά στη γιαγιά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση