GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκτόνησε μάνατζερ γνωστών καλλιτεχνών...

Πολύ άσχημα τα νέα σήμερα για τη μουσική βιομηχανία, καθώς αυτοκτόνησε ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της. Ο λόγος για το μάνατζ...

Πολύ άσχημα τα νέα σήμερα για τη μουσική βιομηχανία, καθώς αυτοκτόνησε ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της. Ο λόγος για το μάνατζερ...της Mariah Carey, Chris Lightly, o οποίος αυτοκτόνησε σε ηλικία 44 ετών.
Οι λεπτομέρειες δεν είναι ακόμα γνωστές, αλλά σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ ο Lighty που ήταν χρόνια μάνατζερ του 50 Cent, του P.Diddy και του Ja Rule, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μετά από καυγά που είχε με την πρώην σύζυγό του, ενώ τα αίτια αν και αδιευκρίνιστα μάλλον οφείλονται σε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς χρωστούσε περίπου πέντε εκατομμύρια δολάρια στην εφορία.
Μετά το θάνατό του, το twitter γέμισε με μηνύματα αγάπης από τους διάσημους φίλους και θαυμαστές του, ενώ η Rihanna έγραψε χαρακτηριστικά, "αντίο Chris, οι προσευχές μου θα είναι με την οικογένειά και τους αγαπημένους σου. Θεέ μου συγχώρεσέ τον", έγραψε η Rihanna.

Πληροφορίες: queen

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση