GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώην Μις Πελοπόννησος διορίστηκε (κι αυτή) στη Βουλή...

Στο γραφείο του πέμπτου αντιπροέδρου της Βουλής, Λεωνίδα Γρηγοράκου, τα πρόσωπα που διορίστηκαν ως μετακλητοί είναι: Βασιλική Ελευθερίου τ...


Στο γραφείο του πέμπτου αντιπροέδρου της Βουλής, Λεωνίδα Γρηγοράκου, τα πρόσωπα που διορίστηκαν ως μετακλητοί είναι:
Βασιλική Ελευθερίου του Αλεξάνδρου, Κωνσταντίνος Γουβάλας του Νικολάου, Ρωξάνη Παναγούλια του Ιωάννη, Ευθυμία Κοντομήτσου του Σπυρίδωνα, Μιχαήλ Γκλαβάς του Γεωργίου.
Πηγή: http://antilogos-gr.blogspot.com/

5 σχόλια



  1. "ΔΕΙΞΕ ΚΩΛΟ ΦΑΕ ΚΡΕΑΣ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ. Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τσιμπουκακι πισοκωλητο περιποιηση το τριπτυχο της επιτυχιας το γκομενακι το επιασε το νοημα.ερε γλεντια στη βουλη και τον λογαριασμο τον πληρωνουν οι μαλακες.αφου σας αγαπανε αγωνιζονται για σας γιατι τους βριζετε αφηστε τους να σας γαμησουν με την ησυχια τους.ο μπλαρογαμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτρης Κλ.2 Σεπ 2012, 3:24:00 μ.μ.

    Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τη λέξη ήθος. Τους είναι άγνωστη!
    Για να δευν κυρίως οι νέοι τι σημαίνει ήθος, θα σας διηγηθώ μια ιστορία επί «Γέρου της Δημοκρατίας» Γεωργίου Παπανδρέου:
    • Στα γραφεία της Ενώσεως Κέντρου στην οδό Κολοκοτρώνη 9, ήταν υπάλληλος, στο ιδιαίτερο γραφείο του αείμνηστου Γιώργου Καράτση, η στενή συγγενής του Γεωργίου Παπανδρέου, Μαρ. Παπασ… με μηνιαίο μισθό 600.- δρχ.
    Προκειμένου να τη βοηθήσει οικονομικά, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών αείμνηστος Αιγιαλίδης, την τοποθέτησε, σε συνεννόηση με τους αείμνηστους Αντώνη Σταυρόπουλο και Γιώργο Καράτση, στα εκλογικά συνεργεία του Υπουργείου Εσωτερικών με επιμίσθιο 300.-δρχ. το μήνα.
    Όταν το πληροφορήθηκε ο Γεώργιος Παπανδρέου, τη φώναξε στο γραφείο του μαζί με τους Αν. Σταυρόπουλο και Γ. Καράτση και χτυπώντας με οργή το χέρι του στο γραφείο, σπάζοντας ένα ποτήρι με νερό, τους είπε: «Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να με εκθέτετε διορίζοντας δικό μου συγγενή και μάλιστα εν αγνοία μου; Δεν θα επιτρέψω σε κανένα σας να με εκθέτει. Να ακυρωθεί πάραυτα η πρόσληψη!»
    Οι Α. Σταυρόπουλος και Γ. Καράτσης τόλμησαν να του απαντήσουν ότι οι 600.- δρχ. δεν της φθάνουν ούτε για το ενοίκιό της που είναι 300.-δρχ. ούτε για τα εισιτήριά της δύο λεωφορείων. Τότε ο «Γέρος» φώναξε τον ταμία του κόμματος αείμνηστο Αντώνη Κανταρτζή και του έδωσε εντολή να παίρνει κάθε μήνα από το δικό του μισθό 600 δρχ και να τα δίνει στη Μ. Παπασ...
    Όπως ήταν αναμενόμενο, η μεν Μ. Παπασ… έβαλε τα κλάματα ζητώντας του συγγνώμη, οι δε Σταυρόπουλος και Καράτσης απεχώρησαν αμίλητοι και με σκυμμένο το κεφάλι!
    Αυτό ήταν το ήθος του Γεωργίου Παπανδρέου, σε αντίθεση με το «ήθος» (ο Θεός να το κάνει!) των Πολύδωρα, Τραγάκη, Γρηγοράκου κλπ απαράδεκτων εθνοπατέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση