GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καυγάς» στη Βουλή για την συνεδρίαση κατά τη διάρκεια της απεργίας

Σε… καυγά εξελίχθηκε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την διεξαγωγή ή όχι της συνεδρίασης, σήμερα, ημέρα απεργίας . Ο β...


Σε… καυγά εξελίχθηκε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την διεξαγωγή ή όχι της συνεδρίασης, σήμερα, ημέρα απεργίας.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης ζήτησε να μην διεξαχθεί συνεδρίαση, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης σημείωσε ότι δεν θα πρέπει να γίνει συζήτηση. Σε περίπτωση που γίνει το ΚΚΕ δεν θα συμμετέχει, ανέφερε.
Ο κ. Παπαδημούλης διευκρίνισε πάντως ότι μια μικρή αντιπροσωπεία μας θα μείνει στην αίθουσα, ενώ ο κ. Παφίλης σχολίασε ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ παλαιότερα εφευγε τώρα μένει. Σημεία των καιρών».
Ο προέδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τη μεριά του τάχθηκε επίσης κατά της συνεδρίασης τονίζοντας ότι «Δεν μπορει το Κοινοβούλιο να λειτουργεί σαν απεργοσπαστικός μηχανισμός. Εμείς θα συμμετέχουμε στον αγώνα του λαού».
Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ επεσήμαναν ότι ο πρόεδρος της Βουλης ή πρέπει να εμμένει στην απόφαση του να παραιτηθεί ή να ασκήσει τα καθήκοντα του και να αποφασίσει αν θα διεξαχθεί η συνεδρίαση.
Η Εύη Χριστοφιλοπούλου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι η Βουλή πρέπει να είναι ανοικτή και να λειτουργεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση