GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΤΟΥ «ΛΟΥΚΑ- ΝΙΚΟΥ», ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ...

  Τα ερωτηματικά πολλά περί της υιοθεσίας του τετράποδου των αγανακτισμένων του Συντάγματος που είχε ονομαστεί Λουκάνικος. Το σκυλά...

 
Τα ερωτηματικά πολλά περί της υιοθεσίας του τετράποδου των αγανακτισμένων του Συντάγματος που είχε ονομαστεί Λουκάνικος.
Το σκυλάκι αντιμετώπισε ουκ ολίγες φορές τα καπνογόνα των ΜΑΤ, ευρισκόμενος πάντα στην πρώτη γραμμή των διαδηλώσεων με το μέρος των διαδηλωτών.
Οι φιλόζωοι που όπως και όλος ο κόσμος είχαμε “αγκαλιάσει” αυτό το πανέξυπνο πλασματάκι, διερωτώνται για το κατά πόσο είναι πραγματική η υιοθεσία του και εγείρουν πολλά ………….
ερωτήματα.
Διαβάστε μερικά από αυτά τα οποία τα βρήκα στο Facebook και σας τα στέλνω για δημοσίευση…
“Εκτος απο το φωτογραφικο υλικο που ζητηθηκε για το Λουκανικο, το οποιο και θα αποτελει ατρανταχτη αποδειξη οτι το ζωο εχει πραγματικα υιοθετηθει, ειναι εντελως απαραιτητη και η επισκεψη ζωοφιλων εθελοντων στο σπιτι που βρισκεται, οπως αλλωστε γινεται με ολες τις υιοθεσιες βαση του νομου 4039/2012 ανεξαιρετως. Αλλιως θα θεωρηθει οτι μας παρουσιασατε μουφα υιοθεσια και δεν ισχυει απολυτως τιποτα. Οι τιποτες και το τιποτα.”
“ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΟΥ ..ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ..ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ..ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΗΜΕΡΙΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ..!! ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ…ΕΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ….ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗ ..ετσι νομιζω εγω ..!!”
Εδώ μπορείτε να βρείτε το νόμο που ισχύει για τα αδέσποτα και τα δεσποζόμενα ζώα στην χώρα μας.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Μάγδα Ιωάννου

6 σχόλια

  1. Είπαμε! Μη μου στεναχωρέσετε «τα παιδιά» στο δημόσιο. Ας τα πάρουμε απ τους άλλους που αντί να σπαταλάνε τα λεφτά τους σε ταξιδάκια σε ψαροταβέρνες σε κομμωτήρια και σε καλοπέραση, επενδύσανε σε δυό ακίνητα για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους καθότι ειδικά οι έχοντες παιδιά έχουν επιπρόσθετα έξοδα, έρχεται τώρα το κράτος και τιμωρεί τους νοικοκύρηδες. Αυτούς που δημιουργήσανε κάτι στη ζωή τους, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ! Tόχω σκυλομετανιώσει. Έπρεπε να στραπατσάριζα τα λεφτά μου, και να τα φχαριστιόμουνα! Τουλάχιστον τώρα, δεν θα είχα κάτι για να μου πάρουν. ΠΑΛΙΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

    Κι όλα αυτά, για να μην απολύσουν ρεμπελόσκυλα απ το δημόσιο.

    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΩΞΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΔΕΚΟ-ΟΤΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Δεν μ ενδιαφέρει αν αυτός θα λέγεται ΚΚΕ ή Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΜΟΣΙΟΥ
    ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΡΕ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας κώλος, ή σκατά θα βγάζει,
    ή π@@τσα θα βάζει...

    ενίοτε οι αριστεροί κώλοι,
    κάνουν και τα δύο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "..επενδύσανε σε δυό ακίνητα για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους.."

    xaxaxaxaxaax

    poso geloios eisai

    e na more pirame kana dyo-tria spitakia gia na symplirosoume to eisodima mas apla...

    na plirosoun oi misthotoi tou enoikiou,oxi emeis pou peiname.., e?..

    lamogio

    KALA SAS KANOUN
    NA PLIROSETE POLLA AKOMA
    EXETE POLY LIPOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δούρου...
    Πολύ φιλόδοξο το τσόκαρο.

    Πού τη χάνεις πού τη βρίσκεις, όλο τη μούρη της βλέπουμε.

    Το έμαθε καλά το παιχνίδι της σαπίλας η ... "αριστερή"

    Και από έγκυρη πηγή: Στο σπίτι της έχει εικόνισμα του Κασιδιάρη (που την έκανε γνωστή και φίρμα) και έχει επιφορτίσει ηλικιωμένο συγγενή της να φροντίσει να μη σώνεται το λάδι από το καντήλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Θεόδωρος(Λουκάνικος) ελπίζομαι να βρίσκεται στα καλλύτερα χέρια και να περνά καλά. Πάντως όπου και αν βρίσκεται είναι πάντα στο Σύνταγμα και πάντα στη καρδιά μας. Νάσε πάντα καλά αγαπημένε μας Θεόδωρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση