GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ''γυμνός'' φεμινισμός εν δράσει...

Ουκρανές ακτιβίστριες της οργάνωσης Femen ίδρυσαν ένα διεθνές κέντρο εκπαίδευσης στο Παρίσι, προκειμένου να διδάξουν στις γυναίκες την τ...


Ουκρανές ακτιβίστριες της οργάνωσης Femen ίδρυσαν ένα διεθνές κέντρο εκπαίδευσης στο Παρίσι, προκειμένου να διδάξουν στις γυναίκες την τέχνη της ''γυμνής''  διαμαρτυρίας .
 ''Βγάζουμε τα ρούχα μας, ώστε οι άνθρωποι να δουν πως δεν έχουμε άλλα όπλα εκτός από τα σώματα μας.'' δηλώνει η φεμινίστρια Inna Shevchenko.
Συμπληρώνει πως είναι ένας δυναμικός τρόπος για τις γυναίκες να πολεμήσουν  στον κόσμο των ανδρών, αφού μόνο έτσι μπορούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον.
Η οργάνωση αυτή ιδρύθηκε το 2008 στην Ουκρανία με σκοπό την προστασία των γυναικών. Τώρα σκοπός τους είναι να προωθήσουν τον φεμινισμό σε παγκόσμιο επίπεδο.

2 σχόλια

  1. Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς στην Αθήνα

    Με στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου.

    Σημειώνεται ότι με εντολή της αστυνομίας, οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» θα παραμείνουν κλειστοί κατά τη διάρκεια των απεργιακών συγκεντρώσεων.

    Αναλυτικά:

    - Τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός θα μείνουν ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο.

    - Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ

    - Το Μετρό (γραμμές 2,3) θα κινηθεί από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Το Μετρό (γραμμή 3) θα έχει τερματικό σταθμό την Δουκ. Πλακεντίας και δεν θα εξυπηρετεί το αεροδρόμιο

    - Ο Ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ, γραμμή 1) θα κινηθεί από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ

    - Το Τραμ θα λειτουργήσει από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

    Στη Θεσσαλονίκη ο ΟΑΣΘ ανακοίνωσε ότι τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις (που θα εδώ πεινάμε και θα πεινάσουμε παραπάνω με τις αντιπολιτεύσεις που έχουμε) πιάστηνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση