GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ρουσφέτια, η διάρρηξη , το ψέμα και η κατασκοπεία…

Στην περίπτωση του κυριου Σταϊκούρα, το νόμιμο δεν συμβαδίζει με το ηθικό.  Από τα στοιχεία που δημοσιεύουν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, αποκαλύ...

Στην περίπτωση του κυριου Σταϊκούρα, το νόμιμο δεν συμβαδίζει με το ηθικό. 
Από τα στοιχεία που δημοσιεύουν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, αποκαλύπτεται η άλωση της όποιας έννοιας της αξιοκρατίας, καθώς το… πολιτικό γραφείο του αναπληρωτη υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών (υπευθύνου για τα έσοδα της χώρας , τρομάρα του!) εμφανίζεται να μεσολαβεί στις κρίσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, στις τοποθετήσεις αξιωματικών του Στρατού, ακόμη και στις μεταθέσεις φαντάρων, σε προσλήψεις ιδιωτών στην ΤΕΡΝΑ και τον ΕΡΓΟΣΕ και στις μετακινήσεις τελωνειακών υπαλλήλων.
Στο γραφείο του Σταϊκούρα έγινε μια περίεργη “διάρρηξη”, η οποία δεν καταγγέλθηκε ποτέ. Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, σε ένα εκτενές ρεπορτάζ, αναφέρονται και στις περίφημες διαρροές όπου ο Σταϊκουρας είπε το φοβερό “δεν ευθύνονται υπάλληλοι – κατάσκοποι, αλλά τα σκουπίδια”.

nonews-NEWS

4 σχόλια

  1. ____________________________
    Έχει συλληφθεί για εκβιασμό ο μεσίτης που καταγγέλλει ξέπλυμα 100-200-300 δις από Μειμαράκη-Λιάπη-Βουλγαράκη...

    Νέος Κουκουβίνος μας βρήκε λοιπόν!

    Ότι πίσω από τις αστείες καταθέσεις που έβαλε στον ανεμιστήρα ο Χατζηνικολάου, κρύβονται συμφέροντα και αλληλομαχαιρώματα των καταγγελλόντων κάνει μπαμ από την πρώτη ματιά... μόνο και μόνο ότι μιλάνε για μίζες 10 δις!!
    δεν έπρεπε να ασχοληθούμε, αλλά ο έλληνας καταπίνει ότι του πασάρουν.

    Αφού γράψαμε προηγουμένως για τον ένα καταγγέλλοντα, τον Ζωγραφάκη, διαβάστε και την αποκάλυψη για τον άλλο καταγγέλλοντα τον Ιωσήφ (του Αμπντούλ-Μεμέτ ή κάτι τέτοιο) Λιβανού:

    Ο Ιωσήφ Λιβανός συνελήφθη το 2009 για εκβιασμό του Καρούζου, τον οποίο σήμερα καταγγέλλει ότι ξέπλενε χρήματα των 3 πολιτικών!

    Εκβίαζε τον Καρούζο ο οποίος κατήγγειλε τον εκβιασμό στην Αστυνομία και μετά από καθοδήγηση της Αστυνομίας ο Λιβανός συνελήφθη με προσημειωμένες επιταγές που του είχε δώσει ο Καρούζος.
    Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, απολογήθηκε, ασκήθηκε εναντίον του δίωξη για κακούργημα, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους...

    Ο ίδιος ο Καρούζος που δηθεν ξέπλυνε τα 500 δις μίζες είναι φυγόδικος, με απλά λόγια κρύβεται, γιατί εναντίον του εκκρεμούν διάφορες δίκες...

    Αυτά για την αξιοπιστία των μαρτύρων του Νίκου Χατζηνικολάου...
    ο οποίος βέβαια ξέρει ότι έκανε για άλλη μια φορά τη δουλειά του...ξέρει ότι αύριο κανένας δεν θα ασχοληθεί με την εξέλιξη και τις μηνύσεις των θιγόμενων αλλά όλοι θα θυμούνται ότι οι 3 πολιτικοί έφαγαν 100-200 δις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το συστημα θα αρχισει να πεταει λασπη στου καταγγελοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. 11.04
    - ΕΝΑ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
    ΤΙΠΟΤΕ ..ΜΟΝΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ -


    Διαβάστε και γελάστε: Μόλις πριν 2 χρόνια γνώρισε ο Ζωγραφάκης τον Καρούζο...
    Ξέρει όμως τι έκανε αυτός πριν 6-7 χρόνια!!!

    [ Αυτός που καταγγέλλει ότι ο κουμπάρος του Μειμαράκη ξέπλυνε 100-200 δις μίζες των τριών πολιτικών κατά τα έτη 2005 έως 2008... γνώρισε τον κουμπαρο Μειμαράκη, τον Καρούζο, μόλις πριν 2 χρόνια!!!

    Διαβάστε τι λέει ό ίδιος, παραδεχόμενος ότι καταγγέλλει κάτι για μια εποχή κατά την οποία δεν γνώριζε τον Καρούζο!!!]

    Εξώδικα και καταγγελίες μέχρι το ΣΔΟΕ 11/02/2011
    ////////////////////////////////
    Από... καλόγερος επιχειρηματίας
    με μεγάλη περιουσία
    11/02/2011

    “Εγώ δεν γνώριζα τον Καρούζο, τον συνάντησα πριν μερικούς μήνες κι όταν μάλιστα είχαμε μια αντιδικία, αφού μου χρωστούσε ενοίκια για κάποιο ακίνητο που έχω στη Γλυφάδα. Σ’ αυτή την υπόθεση τον συνάντησα και μπορώ να πω ότι τον συμπάθησα και προσπάθησα να τον βοηθήσω ως πατριώτης και ως συνάδελφος”, είπε στην “Π” ο επιχειρηματίας κ. Ζωγραφάκης.

    Ο 53χρονος Γιώργος Ζωγραφάκης γεννήθηκε στο Ζαρό, αλλά μεγάλωσε στο μοναστήρι του Αγίου Αντωνίου στην Άρβη αφού οι γονείς του τον προόριζαν για καλόγερο!

    Ο ίδιος... ξέφυγε όμως και πήγε στην Αθήνα όπου σπούδασε και σιγά σιγά ξεκίνησε δικές του κατασκευαστικές επιχειρήσεις όπως είναι η “Κνωσός Κατασκευαστική”, η “Γ-Β Επενδύσεων” με έδρα τη Γλυφάδα (Λαζαράκη 4) και με μεγάλη περιουσία.

    Εκεί έκανε τη δική του οικογένεια και μένει μόνιμα στην Αθήνα, ενώ στην Κρήτη δεν έχει οικονομικές συναλλαγές μέχρι την εποχή που γνωρίζεται με τον κ. Καρούζο.

    “Δεν είχα οικονομικές ή άλλες συναλλαγές με την Κρήτη μέχρι των συνάντησή μου με τον κ. Καρούζο δυστυχώς”, τονίζει ο Γ. Ζωγραφάκης που τονίζει πάντως ότι διατηρεί συναισθηματικούς δεσμούς με το νησί, έχει εδώ συγγενείς κι έρχεται όποτε του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500 ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση