GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Προς τη σωστή κατεύθυνση η κυβέρνηση Σαμαρά»

Πεπεισμένος ότι το κλίμα για την Ελλάδα αλλάζει προς το καλύτερο, εμφανίστηκε ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας και εντεταλμένος της Άνγκ...

Πεπεισμένος ότι το κλίμα για την Ελλάδα αλλάζει προς το καλύτερο, εμφανίστηκε ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας και εντεταλμένος της Άνγκελα Μέρκελ, Χανς Χοακίμ Φούχτελ.
Μιλώντας στο συνέδριο «Capital and Vision» στην Αθήνα, μετέφερε το μήνυμα ότι το Βερολίνο θεωρεί ότι η κυβέρνηση Σαμαρά κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, επισημαίνοντας πως παρά τα δημοσιεύματα του Τύπου υπάρχει μια στενή φιλία ανάμεσα στον ελληνικό και το γερμανικό λαό.
Ο εντεταλμένος της καγκελαρίου Μέρκελ εξέφρασε επίσης τον σεβασμό του προς τις προσπάθειες των Ελλήνων επιχειρηματιών και πολιτών, αναγνωρίζοντας ότι τις «σοβαρές δυσκολίες» που κάποιες φορές είναι δύσκολο να γίνουν κατανοητές από τρίτους.

4 σχόλια

  1. Σωστά. Θα σβήσει από το χάρτη τον Ελληνισμό ! Είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα ίδια που έκανε το Γ' Ραιχ στη Κατοχή. Να δω πια χέρια βουλευτών θα σηκωθούν να ψηφίσουν ναι στη νέα σφαγή των Ελλήνων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα λέει ο ΦΟΥΧΤΕΡ ότι πάμε καλά !!!δεν θα μείνει κολυμπιθροξυλο ..

    ΚΟΙΤΆ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΊΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΒΡΕΧΉ!!!ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΛΑΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποια κυβερνηση καταστρεφει ισοπεδωνει και κατακερματιζει την κοινωνια καταδικαζωντας την σε αφανισμο ειναι στον σωστο δρόμο.

    Δεν θα μπορουσαμε να ακουσουμε κατι αλλο απο τους γκαουλαιτερ που κουβαληθηκαν στην Ελλαδα.

    Εδω ο βλαμμενος ΓΑΠ έσερνε την χωρα στο βαραθρο και την αβυσσο και ο ΑΚΕΡΜΑΝ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΕ!!!!!

    Το παραμυθι αυτο πρεπει να τελειωσει και να τελειωνει μια ωρα αρχιτερα περα από πειραματοζωα πλεον μας δηλωνουν απροκαλυπτα και χωρις περιστροφες ότι ειμαστε πολυ μαλακες που δεν τους εχουμε πλακωσει ακομα στα κλωτσηδια ολο αυτο το σκυλολοι ντοπιο και ξενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση