GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μάσα έσωσε τη Φεράρι

Ο Φελίπε Μάσα ήταν αυτός τελικά που έβγαλε ασπροπρόσωπη την Ferrari εντός έδρας, κάνοντας τον τρίτο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές, ...

Ο Φελίπε Μάσα ήταν αυτός τελικά που έβγαλε ασπροπρόσωπη την Ferrari εντός έδρας, κάνοντας τον τρίτο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές, δεδομένου του προβλήματος που αντιμετώπισε ο Φερνάντο Αλόνσο.
Ο Βραζιλιάνος πιλότος χαρακτήρισε πολύ σημαντικό τον αυριανό αγώνα για τον ίδιο και πρόσθεσε πως θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς το μέλλον του στη σκουντερία θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματά του.
«Πάντα έχω άγχος και τώρα απλά πρέπει να συγκεντρωθώ στον αγώνα, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός και για μένα και για την ομάδα. Ας συγκεντρωθούμε λοιπόν σε αυτό γιατί όταν τρέχεις για την Ferrari πάντα νιώθεις πίεση.
Θα μπω στον αγώνα και θα σκέφτομαι τη νίκη ή το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα μονοθέσια της McLaren είναι πολύ γρήγορα και ξέρουμε πόσο διαφορετικός μπορεί να είναι ο αγώνας από τις κατατακτήριες δοκιμές, συνεπώς θα προσπαθήσω για ότι καλύτερο», δήλωσε ο Βραζιλιάνος πιλότος.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση