GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έβγαζαν λεφτά μέσω αγγελιών – Δεν πουλούσαν τίποτα!

Κέρδιζαν χρήματα μέσω διαδικτυακών αγγελιών στις οποίες ουσιαστικά… δεν πουλούσαν τίποτα! Ο λόγος για έναν 26χρονο Έλληνα και...


Κέρδιζαν χρήματα μέσω διαδικτυακών αγγελιών στις οποίες ουσιαστικά… δεν πουλούσαν τίποτα!
Ο λόγος για έναν 26χρονο Έλληνα και έναν 39χρονο αλλοδαπό οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για «Απάτες κατά συναυτουργία».
Ειδικότερα, οι δύο άντρες, προσποιούμενοι τους ιδιοκτήτες Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ανήρτησαν ηλεκτρονική αγγελία πώλησης του οχήματος στο διαδίκτυο, κατορθώνοντας να εξαπατήσουν 52χρονο ημεδαπό, από τον οποίο απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να του πουλήσουν το αυτοκίνητο.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι, προέβησαν κατά τον τελευταίο ενάμιση μήνα σε έξι επιπλέον περιπτώσεις απατών με τον ανωτέρω τρόπο, αποσπώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση