GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κρίμα, μπορούσα την πρώτη θέση»

Απογοητευμένος από τον τρόπο που εξελίχτηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Ιταλίας παρουσιάστηκε ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανό...

Απογοητευμένος από τον τρόπο που εξελίχτηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Ιταλίας παρουσιάστηκε ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός πιλότος στη Μόντσα θα δει τα κόκκινα φώτα να σβήνουν από τη δέκατη θέση, καθώς στον τελικό των κατατακτήριων δοκιμών αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την F2012.
Ωστόσο, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας τόνισε πως ελπίζει στον αγώνα να είναι ανταγωνιστικοί, ώστε να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
«Κρίμα γιατί πίστευα ότι στην Ιταλία θα είχαμε την πιο εύκολη πολ ποζίσιον. Έκανα πολύ καλό χρόνο στην πρώτη περίοδο πολύ άνετα. Χάσαμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί στον αγώνα, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από τη δέκατη θέση.
Στον τελικό κάτι έσπασε από το μονοθέσιο και έπρεπε να πάω στα πιτ, δεν είχαμε χρόνο να το φτιάξουμε», ήταν τα λόγια του Ισπανού πιλότου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση