GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκδηλώσεων για τη γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Λόγω των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, που θα γίνουν την Κυρια...


Λόγω των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, που θα γίνουν την Κυριακή 16-9-2012 στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων, θα υπάρξουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Συγκεκριμένα, οι ρυθμίσεις που θα ισχύσουν είναι οι εξής:
Α) Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης από την 08.00΄ ώρα, έως το πέρας των εκδηλώσεων στην οδό Αγ. Ειρήνης, στο τμήμα της από την οδό Αθηναΐδος έως την οδό Αιόλου.
Β) Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από την 10.30΄ ώρα έως το πέρας των εκδηλώσεων στις οδούς:
Σταδίου, στο τμήμα της από την οδό Αμερικής έως την οδό Βασ. Γεωργίου Α΄. Πλατεία Συντάγματος Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος. Όθωνος, σε όλο το μήκος της. Λ. Αμαλίας, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Σοφίας έως τη Λ. Βασ. Όλγας. Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της. Αιόλου, στο τμήμα της από την οδό Ερμού έως την οδό Μητροπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση