GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κανείς δεν δικαιούται να παίζει με τις ανθρώπινες ζωές»...

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομίας εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την χθεσινή συνάντηση του Γ. Στουρνάρα με την τρόικα...

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομίας εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την χθεσινή συνάντηση του Γ. Στουρνάρα με την τρόικα. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι ο υπουργός κρίνει με μοναδικό γνώμωνα τα νούμερα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Για τον κ. Στουρνάρα τα δις είναι νούμερα. Για την ελληνική κοινωνία όμως είναι θέσεις εργασίας, συντάξεις, μισθοί, κλείσιμο επιχειρήσεων, είναι ανθρώπινες ζωές με τις οποίες κανείς δεν δικαιούται να παίζει. Ψιλά γράμματα για τον κ. Υπουργό. Τα μέτρα αυτά θα ολοκληρώσουν την κοινωνική ισοπέδωση και θα βαθύνουν την ύφεση».

1 σχόλιο

  1. Κατ' επάγγελμα διακοψίας...

    Λένε ότι το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά. Στην περίπτωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντοπούλου κόρης του πρώην προέδρου Νίκου Κωνσταντόπουλου έχουμε λόγους να αμφιβάλλουμε.

    Το ... κορίτσι δεν αφήνει άνθρωπο να μιλήσει στα τηλεοπτικά πάνελ που εμφανίζεται καθώς διακόπτει ασταμάτητα τους συνομιλητές της.
    Το ίδιο έκανε και σήμερα το πρωι στο ΣΚΑΙ όπου εμφανίστηκε με το βουλευτή της ΝΔ Μ Βαρβιτσώτη.

    ΥΓ: Το χειρότερο βέβαια είναι ότι πολλές φορές η κα Κωνσταντοπούλου έχει πιαστεί αδιάβαστη σε σημαντικά θέματα γεγονός που δημιουργεί το ερώτημα.. "δεν υπάρχει κάποιος να της συγκρατήσει;"

    Φτού σου αλογομούρα μου (τόσα λεφτά είχε ο μπαμπάς σου, γιατί δεν σε πήγε σε έναν ορθοδοντικό να σου βάλει το σαγώνι μέσα, να μην έχεις κόμπλεξ και να μην μας παιδεύεις σήμερα.)

    Κάποιου "δημοκράτη" κωνσταντόπουλου η γυναίκα, δεν ήταν που επειδή την σάπιζε στο ξύλο ο άντρας της αναγκάστηκε να προσφύγει στο ίδρυμα προστασίας κακοποιημένων γυναικών της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, επί Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου;


    Καλά κανένας δε θυμώνει που αυτοί
    που θα μας "απαλλάξουν" από το κακό σύστημα συνεχίζουν την οικογενιοκρατία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση