GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνδυάστε γυμναστική με σοκολάτα και θα εκπλαγείτε!

Κι όμως η γυμναστική και η κατανάλωση σοκολάτας, έχουν κάτι κοινό...

Κι όμως η γυμναστική και η κατανάλωση σοκολάτας, έχουν κάτι κοινό...και κυρίως ευεργετικό για το σώμα: η σοκολάτα τονώνει τους μυς και την καρδιά, με τρόπο παρόμοιο με αυτόν της αεροβικής γυμναστικής.
Σύμφωνα με τους ερευνητές του Πολιτειακού Πανεπιστημίου Γουέιν στο Ντιτρόιτ, για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, η σοκολάτα πρέπει να είναι μαύρη και να καταναλώνεται σε μικρές ποσότητες. Αν μάλιστα συνδυαστεί με λίγη σωματική άσκηση, τότε τα οφέλη της αυξάνονται θεαματικά. Μπορείτε να καταναλώνετε μαύρη σοκολάτα νωρίς το πρωί ή το απόγευμα προτού ξεκινήσετε την άσκησή σας για να δώσετε στον οργανισμό σας αυτό το extra boost που χρειάζεται!
Η αεροβική άσκηση (τρέξιμο, ποδήλατο κλπ) αυξάνει τον αριθμό των μιτοχονδρίων στα κύτταρα των μυών. Αυτό που διαπιστώσαμε ήταν ότι η επικατεχνίνη- μια ουσία που βρίσκεται στο κακαόδενδρο, φαίνεται να επιφέρει την ίδια αντίδραση, ειδικά στην καρδιά και τους σκελετικούς μύες. Τα αποτελέσματα είναι ακόμη υπό μελέτη αλλά να θυμάστε: Παν μέτρον άριστον!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση