GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλλία: Συνεχίζονται οι έρευνες για την τετραπλή δολοφονία

Η αστυνομία εξετάζει το επαγγελματικό περιβάλλον του Σαάντ Αλ – Χιλί   Ασαφή παραμένουν ακόμη τα κίνητρα της τετραπλής δολοφονί...

Η αστυνομία εξετάζει το επαγγελματικό περιβάλλον του Σαάντ Αλ – Χιλί
 
Ασαφή παραμένουν ακόμη τα κίνητρα της τετραπλής δολοφονίας που σημειώθηκε στις γαλλικές Aλπεις την περασμένη εβδομάδα, με τις έρευνες της αστυνομίας να στρέφονται τώρα και στο επαγγελματικό περιβάλλον του 50χρονου Σαάντ αλ-Χίλι, ο οποίος εργαζόταν σε απόρρητο πρόγραμμα κατασκευής κατασκοπευτικών δορυφόρων για την εταιρεία Surrey Satellite Technology Limited.
Οι νέες αυτές πληροφορίες έχουν οδηγήσει τις Αρχές να ερευνήσουν το ενδεχόμενο η δολοφονία του 50χρονου και της οικογένειάς του να συνδέεται με την δουλειά του, ενώ ετοιμάζονται να ανακρίνουν και τους συναδέλφους του.
Ωστόσο, εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο της οικογενειακής βεντέτας μεταξύ του Αλ-Χίλι και του αδελφού του για χρήματα. Ο αδελφός του Αλ-Χίλι έχει ήδη ανακριθεί αλλά έχει αρνηθεί πως υπήρχε οποιαδήποτε διαφωνία.
Στο μεταξύ, το τετράχρονο κοριτσάκι της οικογένειας που επί οκτώ ώρες παρέμενε κρυμμένο κάτω από τη σορό της μητέρας του, επέστρεψε στη Βρετανία, αφού πρώτα υποβλήθηκε σε ερωτήσεις από την αστυνομία.
Η μικρή δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα τις έρευνες της αστυνομίας και οι Αρχές εναποθέτουν πλέον τις ελπίδες τους στην επτάχρονη Ζαϊνάμπ η οποία βγήκε από το κώμα.
Σχόλια αναγνωστών (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση