GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γαλλία απαγορεύει τις διαδηλώσεις για την αντι-ισλαμική ταινία

«Φρένο» στις διαδηλώσεις των μουσουλμάνων κατά της επίμαχης ταινίας θέλει να βάλει ο γάλλος υπουργός Εσωτερικών. Ο Μανουέλ Βαλς κατήγγ...

«Φρένο» στις διαδηλώσεις των μουσουλμάνων κατά της επίμαχης ταινίας θέλει να βάλει ο γάλλος υπουργός Εσωτερικών. Ο Μανουέλ Βαλς κατήγγειλε την αντιαμερικανική διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Παρίσι, επισημαίνοντας ότι κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον.
   «Είναι απολύτως απαράδεκτο. Έδωσα εντολές ώστε να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Βαλς μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο France 2, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες. «Αυτές οι διαδηλώσεις απαγορεύονται. Κάθε εχθρότητα, κάθε υποκίνηση μίσους πρέπει να καταπολεμάται με τον πιο αποφασιστικό τρόπο», πρόσθεσε ο γάλλος υπουργός.
 Την ίδια στιγμή, η Γερμανία απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα του αμερικανού πάστορα Τέρι Τζόουνς, ο οποίος είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις πέρυσι, όταν έκαψε το Κοράνι.
Ο Τζόουνς είχε προσκληθεί στη Γερμανία από ακροδεξιά οργάνωση που προτίθεται να προβάλει την ταινία σε κινηματογράφο του Βερολίνου.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση