GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διακομματικές συμμαχίες στην πρόταση Παυλόπουλου για την ανακεφαλαιοποίηση του ασφαλιστικού

Την πρόταση του για την επέκταση της ανακεφαλαιοποίησης και στα ασφαλιστικά ταμεία επαναφέρει με συνέντευξη του στην Αυγή ο καθη...


Την πρόταση του για την επέκταση της ανακεφαλαιοποίησης και στα ασφαλιστικά ταμεία επαναφέρει με συνέντευξη του στην Αυγή ο καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος.
Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός σημειώνει η πρόταση είχε υποβληθεί, με την έγκριση Σαμαρά, κατά τη συζήτηση στη Βουλή του σχεδίου νόμου για το PSI «αρά τούτο αποτελεί προεκλογική μας δέσμευση και πρωθυπουργός έχει αποδείξει διαχρονικώς ότι σέβεται στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει έναντι του ελληνικού λαού».
Μετά την αποκάλυψη του Παυλόπουλου ότι οι ξένες τράπεζες τη διετία 31/12/2009-31/12/2011 ξεφορτώθηκαν ομόλογα δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ «φορτώνοντας» τα σε ελληνικές τράπεζες και κυρίως στα εγχώρια ασφαλιστικά ταμεία με αποτέλεσμα να υποστούν τις συνέπειες του δραματικού κουρέματος του 75% , είναι προφανές ότι το επόμενο διάστημα ο Σαμαράς θα ανοίξει τέτοιο κεφάλαιο ανακεφαλαιοποίησης και για τα ταμεία , όπως συμβαίνει με τις τράπεζες , καθώς τα αποθεματικά τους δεν επαρκούν ούτε για την κάλυψη τρεχουσών αναγκών , ειδικά αυτή την περίοδο των πολλών συνταξιοδοτήσεων και της ανεργίας που υπερβαίνει το 24%.

1 σχόλιο

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500 ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση