GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τον υπουργό Δικαιοσύνης θα συναντηθεί ο Μεϊμαράκης

Την ενόχλησή του από το γεγονός της δημοσιοποίησης στοιχείων της έρευνας του ΣΔΟΕ για πρώην και νυν βουλευτές χωρίς οι ίδιοι να έχουν ...

Την ενόχλησή του από το γεγονός της δημοσιοποίησης στοιχείων της έρευνας του ΣΔΟΕ για πρώην και νυν βουλευτές χωρίς οι ίδιοι να έχουν λάβει γνώση γι’ αυτά, αναμένεται να εκφράσει στον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, ο Πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Η συνάντηση ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί και αύριο.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Προέδρου της Βουλής, ο κ. Μεϊμαράκης θα συζητήσει με τον κ. Ρουπακιώτη, τη δυνατότητα ενημέρωσης των ενδιαφερομένων πολιτικών, προκειμένου να δομήσουν τον αντίλογό τους.
Ο κ. Μεϊμαράκης αναμένεται να συναντηθεί αύριο και με τους γραμματείς των Κοινοβουλευτικών Ομάδων των κομμάτων που δεν πρόλαβε να συναντήσει σήμερα, δηλαδή της ΔΗΜΑΡ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ, προκειμένου να συζητήσει τις εξελίξεις στην ίδια υπόθεση.

2 σχόλια

  1. Μήπως να αναρωτηθούμε ποιοι τελικά είναι αυτοί που επέλεξαν, τη χρονική συγκυρία για να πλήξουν τους θεσμούς, άρα και τη χώρα?
    Τη στιγμή, δηλαδή, που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι η Ελλάδα είναι με την πλάτη στον τοίχο, αλλά διαφαίνεται κάτι καλό να γίνεται παράλληλα.
    Ποιοι είναι εκείνοι οι φωστήρες -που κατ’ τα άλλα αποζητούν το “καλό” του τόπου- Έλληνες, που βάζουν …τώρα την τρικλοποδιά στην Ελλάδα και την προσπάθεια που κάνει.
    Και γιατί αφού την ήξεραν την υπόθεση δεν την έβγαζαν όταν την έμαθαν, καθώς επίσης γιατί δεν την κρατούσαν -αν δεν “καιγόντουσαν”- να την βγάλουν όταν η χώρα ορθοποδήσει?
    Μήπως νοιάζονται πιο πολύ για το λόμπι της δραχμής και μήπως εντέλει θέλουν να ασελγήσουν πάνω στο πτώμα μιας εν δυνάμει χρεοκοπημένης πατρίδας, για ίδιο και μόνον όφελος?
    Μήπως θέλουν φιλέτα πιρ-παρα?
    Μήπως θέλουν …τσάμπα άδειες, αλλά κάποιοι δεν αλλάζουν …συχνότητα?
    Μήπως αισθάνονται ότι για πρώτη φορά δεν μπορούν να ελέγξουν -όσοι χρόνια με τον έναν ή τον άλλον τρόπο λυμαίνονται τη εξουσία και τη νομή της -βλ. ΜΜΕ, “μπετατζήδες” κλπ.- την κορυφή της ηγεσίας και στέλνουν μηνύματα, χρησιμοποιώντας ως παιχνιδάκια τους θεσμούς?

    Αν όλα αυτά, αλλά και άλλα ισχύουν, τότε πρέπει να δεχθούν μεγαλύτερο ράπισμα, από την κορυφή της ηγεσίας της χώρας.
    Να αναγκαστούν, δηλαδή, να κάνουν μετά από πολλά-πολλά χρόνια τη δουλειά τους, όπως οφείλουν και όχι εκβιασμούς, για να ελέγχουν την εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑς ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση