GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη ΔΕΘ η πορεία του Δικτύου συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα ολοκληρώσει την πορεία του το μπλοκ του Δικτύου των συνδικαλιστών της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, μετά ...

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα ολοκληρώσει την πορεία του το μπλοκ του Δικτύου των συνδικαλιστών της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, μετά το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, το οποίο θα γίνει στις 6 αύριο το απόγευμα, στο άγαλμα του Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη.
Αυτό υπογράμμισαν εκπρόσωποι του Δικτύου, σε συνέντευξη Τύπου και επισήμαναν ότι δεν θα υπάρξει διαχωρισμός από την πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, η οποία θα έχει κατάληξη στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, καθώς μέχρι ενός σημείου η διαδρομή τους θα είναι κοινή.
Η προσυγκέντρωση του Δικτύου έχει οριστεί στη συμβολή των οδών Εγνατία και Βενιζέλου και, στη συνέχεια, θα ενωθούν με τους υπόλοιπους διαδηλωτές στο άγαλμα του Βενιζέλου. Το «παρών» στο συλλαλητήριο θα δώσει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από βουλευτές του κόμματος.
Οι εκπρόσωποι του Δικτύου των συνδικαλιστών της Ριζοσπαστικής Αριστεράς άσκησαν κριτική στις πλειοψηφίες των ηγεσιών της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, λέγοντας ότι «έχουν καεί» και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στη σημερινή πρόκληση. Πρότειναν πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση, ένα συνεκτικό σχέδιο πολύμορφων κινητοποιήσεων για ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και τόνισαν ότι θα αναλάβουν πρωτοβουλίες για ένα νέο ταξικό αγωνιστικό ρεύμα στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση