GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκέψεις να «σπάσουν» το πακέτο

Να «σπάσουν» το πακέτο των νέων μέτρων, σε 9,5 δισ. ευρώ, η έκθεση των οποίων θα συνταχθεί άμεσα, ενώ για τα υπόλοιπα 2,5 δισ. ε...


Να «σπάσουν» το πακέτο των νέων μέτρων, σε 9,5 δισ. ευρώ, η έκθεση των οποίων θα συνταχθεί άμεσα, ενώ για τα υπόλοιπα 2,5 δισ. ευρώ η διαπραγμάτευση να πάρει … νέα παράταση.
Οι διαφωνίες τόσο μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, όσο και μεταξύ κυβέρνησης και τρόικα για τα υπόλοιπα 2,5 δισ. ευρώ, που υπολείπονται από το πακέτο των 11,5 δισ. φαίνεται ότι χρειάζονται περαιτέρω συζήτηση και πιο … ευέλικτοι χειρισμοί.
Εκτιμάται μάλιστα ότι το κλίμα είναι τεταμένο απ’ όλες τις πλευρές και στην πιο κρίσιμη φάση για τη χώρα χρειάζεται να επιδείξουν όλοι ψυχραιμία.
Τελευταίες, πληροφορίες αναφέρουν σύμφωνα με το parapolitika.gr, ότι δύσκολα θα κλείσει σήμερα το πακέτο, και είναι πιο πιθανόν να μείνει ένα μέρος … κενό.

6 σχόλια

  1. Ναι έτσι παίζουν και τα ζάρια ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΟΓΑΔΌΡΟΙ ,ΦΤΟΥ ΣΠΑΣΤΆ ΚΑΙ ΞΑΝΆ ΡΙΧΤΆ ..

    ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΡΕ ΤΑ 18 ΥΣΟΔΙΝΑΜΑ ΜΕΤΡΑ;

    ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (ΣΤΗΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΙΑΚΟΥ)

    ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ; ΡΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λυση ειναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ:
    Τσακωνουμε τα υπαλληλα των τοκογλυφων (..τροικα!!!!) ,τους τσουβαλιαζουμε, τους πεταμε σε ενα αεροπλανο και τους λεμε:
    Λεχριτες ετσι και ξαναρθετε εδω την εχετε βαψει,αντεστουντ??
    Θα σας πεταξουμε σε βοθρο πουστηδες..
    Αυτο ειναι το πρωτο βημα.

    Δευτερο βημα:
    Χτυπαμε ενα ωραιο "μπαμ" και δεν χρωσταμε ΤΙΠΟΤΑ ,σε ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ..

    Αρχιζουμε και κοβουμε ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ..
    Υπολογιζουμε το ΑΕΠ μας στο περιπου και κοβουμε το αντιστοιχο ποσο..
    Ουτε πληθωρισμος ουτε υφεση..
    Τη χρυση τομη στο μετρο του εφικτου ..

    Και αυτα τα "περι καταστροφης αμα φυγουμε απο το ευρω" που γαυγιζουν τα πληρωμενα τζογλανια αλητες ρουφιανοι δημοσιοκαφροι ειναι για τους ηλιθιους..

    Τι θα παθει ρε αχρηστα κορμια καποιος που παιρνει 330 ευρω και με νεο νομισμα παρει 33.000 δραχμες??

    Τι θα παθει γαμω την πουτανα τη μαννα σας τζογλανια??

    Υ.Γ
    Φυσικα ο συνταξουχος των 330 ευρω ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ διακοπες στη Κινα!!(ουστ γαμω το ..στο σας μπασταρδοι!!)
    Δεν θαχει ..συναλλαγμα!!
    Αλλα δεν βαριεσαι ας το κανει καθε 10 χρονια και οχι καθε μηνα που ..το κανει τωρα!!

    Γαμημενοι,μας δουλευετε,αλλα ΚΑΠΟΤΕ ισως χρειαστει να λογοδοτησετε πουστηδες..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΏ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΛΈΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ;

    Με την κατάθεση της εκπροσώπου του υπουργείου Οικονομικών άρχισε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση υπεξαίρεσης των 51,4 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης με κατηγορούμενους τον τέως δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, πρώην αντιδημάρχους και υψηλόβαθμους δημοτικούς υπαλλήλους.

    Στην κατάθεσή της η βασική μάρτυρας κατηγορίας, οικονομική επιθεωρήτρια Αναστασία Τσεμπερή, παρουσίασε στους δικαστές στοιχεία του πορίσματος που προέκυψε από τις έρευνες που διενήργησε στις δημοτικές υπηρεσίες. Η κ. Τσεμπερή είπε μεταξύ άλλων ότι από τα τέλη της δεκαετίας του 90, διαπιστώθηκαν πλαστογραφίες και άλλες παρατυπίες και κάθε χρόνο δημιουργούνταν όλο και μεγαλύτερα οικονομικά ελλείμματα, χωρίς να γίνεται ο προβλεπόμενος από το νόμο έλεγχος στα παραστατικά. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι προϊστάμενοι υπηρεσιών στο Δήμο αρνούνταν να συνεργαστούν και να της δώσουν έγγραφα και, όπως είπε, πολλές φορές χρειάστηκε να παρέμβει ο εισαγγελέας.

    Νωρίτερα, ο πρώην γενικός γραμματέας του Δήμου, Μ. Λεμούσιας, που παραμένει προφυλακισμένος, απευθυνόμενος στους δικαστές είπε ότι είναι αθώος, ενώ φανερά συναισθηματικά φορτισμένος ζήτησε να αποφυλακιστεί. Διαχώρησε τη θέση του από τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας, πρώην ταμία στο Δήμο, Π. Σαξώνη, ο οποίος, απευθυνόμενος στους δικαστές, ισχυρίστηκε από την πλευρά του, ότι με εντολή του κ.Λεμούσια υπεξαίρεσε ένα μέρος του παραπάνω χρηματικού ποσού, πλαστογραφώντας παραστατικά έγγραφα.

    Πριν ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία, υποβλήθηκε από εκπροσώπους του τύπου αίτημα για να καλυφθεί και τηλεοπτικά η δίκη, με δεδομένο ότι παρουσιάζει μεγάλο κοινωνικό ενδιαφέρον, αλλά οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων στην αίθουσα.

    Συγκατηγορούμενοι είναι επίσης, οι πρώην αντιδήμαρχοι Οικονομικών, Μ. Ζορπίδης, Α. Γερογιάννης και Θ. Αθανάσαρος, καθώς και 12 πρώην ανώτεροι διοικητικοί υπάλληλοι του Δήμου. Η υπόθεση αφορά στην υπεξαίρεση εισφορών εργαζομένων, που δεν αποδίδονταν στα ασφαλιστικά ταμεία για σχεδόν μία δεκαετία, ενώ οι 18 κατηγορούμενοι δικάζονται για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της πλαστογραφίας, της ηθικής αυτουργίας και συνέργιας στις παραπάνω πράξεις, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.

    ΧΡΥΣΑ ΧΑΖΑ ...ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ; μας αφήνετε να κάνομε εμείς την βρώμικη δουλειά για να λέτε μετά ότι ειμασται ΑΝΤΙ- ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΕΕΕ ΚΑΙ ΦΩΝΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΤΕΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΝ !!!!

    Μπουτζουκας Τηλέμαχος Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τέλος των τυράννων...

    Ο ΓΑΠ πρόλαβε και εγκατέλειψε αθόρυβα τη χώρα με άλλοθι τις υποχρεώσεις του στο Χάρβαρντ.

    Εσείς είστε ακόμη εδώ. Αυτό είναι ή γενναιότητα ή άγνοια κινδύνου.

    Μπορεί να έχετε την ψευδαίσθηση πως ο λαός θα εξακολουθήσει να εκτονώνεται αυτοκτονώντας την ώρα που ο Σίμος Κεδίκογλου κι εσείς, οι 3 πρεφαδόροι που κανιβαλίζετε τις ζωές μας, θα διορίζετε 17 διευθυντές ειδήσεων στην ΕΡΤ και μια μεραρχία παρουσιάστριες της πλάκας.

    Αν νομίζετε πως θα εγκαταλείψουμε παθητικά τους καρκινοπαθείς φίλους μας, γονείς και αδέλφια να πεθαίνουν χωρίς φάρμακα την ώρα που εσείς στήνετε μαφιόζικο τείχος προστασίας στα πολιτικά καθάρματα που έβγαλαν μαύρο χρήμα στο εξωτερικό, είστε γελασμένοι.

    Αν νομίζετε πως θα σας...
    παρακολουθούμε απαθείς να παραγγέλνετε φέρετρα για τους συνταξιούχους του ΟΓΑ που θα πεθαίνουν από πείνα και ντροπή, είστε μακριά νυχτωμένοι.

    Αν νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να λεηλατείτε το τελευταίο κομπόδεμα του παππού που κρατούσε για χαρτζιλίκι στα εγγονάκια του τις οικογενειακές Κυριακές, φταίει η φαντασία σας.

    Αν νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να περιθάλπτετε την διαπλοκή μην τολμώντας να ακουμπήσετε τους Οργανισμούς που βρίσκονται στο έλεος των νταβατζήδων- ενώ προσποιείστε ότι τους αποκρατικοποιείτε- είστε πολύ μάγκες κι εμείς μεγάλα κορόιδα.

    Αν νομίζετε ότι τα προεκλογικά ψέμματα της εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης και τα καυτά «Ζάππεια» 1, 2,3, ή υποσχέσεις του αρχιψεύταρου Κουβέλη θα μείνουν χωρίς απάντηση από την λάβα του λαού, είστε γελασμένοι.

    Αν νομίζετε εσείς αλλά και οι σύμβουλοί σας που έντυσαν νομικά τα χυδαία και φονικά μνημόνια θα μείνουν ατιμώρητοι όταν ξεσπάσει η οργή του λαού, είστε γελασμένοι.

    Αν νομίζετε ότι θα σας προστατέψουν οι πολυδανεισμένοι μηντιάρχες, είστε κορόιδα.Όλο το μηντιακό σύστημα στηρίζεται στα δάνεια των τραπεζών και οι τραπεζίτες την δύσκολη στιγμή θα αναγκασθούν να σφίξουν την θηλιά στο λαιμό των μηντιαρχών. Είναι επίτευγμα της διαπλοκής το γεγονός ότι σε μία δήθεν καπιταλιστική χώρα, οι κυβερνώντες διορίζουν τα στελέχη των τραπεζών. Αλλά μ΄αυτή την γελοιότητα θα ασχοληθεί ο Τίμοθυ Γκάιτνερ, όταν θα έλθει η ώρα.

    Αν νομίζετε ότι θα εξαντλήσετε τις κανιβαλικές διαθέσεις σας στους μισθούς και τις συντάξεις των αδυνάτων, τολμήστε να περάσετε αυτά τα μέτρα από τη Βουλή.

    Κι αν στη Βουλή σας υπάρχουν γραφικοί κωλοτούμπες σαν τον Σκανδαλίδη, εδώ έξω στη ζωή σας πληροφορούμε ότι βασιλεύει ο Θεός της Οργής.

    Μας δολοφονείτε συνειδητά εκτελώντας ένα σχέδιο το αποτέλεσμα του οποίου είναι η φτωχοποίηση του λαού, η αδυναμία πρόσβασης στην υγεία, στην μόρφωση, στη δουλειά, στην αξιοπρέπεια.

    Κι αν τα μπουκωμένα ΜΜΕ των εγχώριων Σουλειμάν σας χαιδεύουν τα αυτιά, έξω κροταλίζει το μίσος, ο θυμός, η οργή, ο θάνατος της ελπίδας.

    Είπατε ψέματα στους συμπατριώτες σας και αυτή τη φορά τα ψέματα είχαν να κάνουν με την ίδια τους τη ζωή.

    Που είναι η επαναδιαπραγμάτευση;
    Που είναι οι υποσχέσεις για ένα τέλος στις οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων;

    Που είναι οι μεταρρυθμίσεις του χυδαίου Δημοσίου;

    Τι κάνατε για την ανάπτυξη, πέρα από την επαναλαμβανόμενη παραμύθα;

    Δεν κάνατε τίποτε απ’ όλα εκείνα που υποσχεθήκατε και οφείλατε να πράξετε.

    Το μόνο σας μέλημα ήταν και εξακολουθεί να είναι το πως θα τα έχετε καλά με μια χούφτα μηντιάρχες.

    Προφανώς έχουν σβηστεί από την μνήμη σας οι εικόνες των οργισμένων Ελλήνων που έκαιγαν τις ατιμασμένες εφημερίδες των κρατικοδίατων εκδοτών.

    Τολμήστε να περάσετε από την Βουλή αυτά τα μέτρα και ετοιμαστείτε στη συνέχεια να υπερασπιστείτε τα σπίτια σας και τις ζωές σας από τα στίφη των λεπρών Ελλήνων που θα μπουκάρουν στις βίλες σας και θα τις παραδίδουν στο έλεος των κολασμένων.

    Κι αν σήμερα αισθάνεστε πανίσχυροι μέσα στις κρατικές λιμουζίνες με τους πάμπτωχους αστυνομικούς να σας προστατεύουν απλά, για κλάσματα δευτερολέπτου, σκεφθείτε τις εικόνες του ατιμασμένου Καντάφι. Πανίσχυρος-σαν κι εσάς-ήταν κάποτε κι εκείνος...

    Η Ο.Π.Λ.Α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οπως σας βλεπει τωρα ο Παπανδρεου και τους τρεις μαζι σας καμαρωνει και γελαει κατω απο τα μουστακια του. Οσονουπω ερχετε και η σειρα του αλλου παρλαπιπα του Τσιπρα (αυτοι εδω ενα μην κυβερνητικη και πολιτικη ζωη εχουνε) για να πει τον Δεσποτη Παναγιωτη. Αυτο θα πει εκδικηση ΓΑΠ καμαρια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AMEΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

    ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση