GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταστράφηκε από πυρκαγιά η εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Θρυλόριο

Μεγάλη πυρκαγιά προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στον οικισμό Θρ...


Μεγάλη πυρκαγιά προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στον οικισμό Θρυλορίου του Δήμου Κομοτηνής, με αποτέλεσμα αυτή, να καταστραφεί ολοσχερώς.
Οι πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες από την Πυροσβεστική κάνουν λόγο για βραχυκύκλωμα σε καλώδια μέσα στην εκκλησία. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, συμμετείχαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και οκτώ άνδρες, ενώ βοήθησαν και οι κάτοικοι του χωριού.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανέλαβε την προανάκριση για την αιτία που προκάλεσε τη φωτιά.

3 σχόλια

  1. Και οι άγιοι τι κάνανε, παίζανε το πουλί τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 14 Σεπ 2012 9:08:00 μ.μ.


    Ειχαν δουλεια

    Πηδούσαν εσενα ηλιθιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην κοροϊδεύετε. Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα...

    Οι Άγιοι μόλις ακούσουν τις επικλήσεις και προσευχές των πιστών για ένα συμβάν (όπως αυτή η πυρκαγιά) πρέπει να ενημερώσουν τους Αρχαγγέλους εν υπηρεσία. Οι Αρχάγγελοι πρέπει με την σειρά τους να ενημερώσουν ένα εκ των εξάπτερων Χερουβείμ και ένα εκ των Σεραφείμ, τα οποία με την σειρά τους θα ζητήσουν να κατεβεί το Άγιο Πνεύμα από τον Θρόνο του Κυρίου και να μεταφέρει από αυτούς την είδηση στον Υιό του Θεού, τον Χριστό, καθότι αυτός είναι υπεύθυνος για την προστασία και καθοδήγηση της Εκκλησιάς επί του επιπέδου πλανήτου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση