GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση χάκερς σε ιστοσελίδα που δημοσιεύει γελοιογραφίες του Μωάμεθ

Είναι αδύνατη η πρόσβαση στην ιστοσελίδα της Charlie Hebdo, η οποία δημοσιεύει σήμερα σατιρικά σκίτσα με τον προφήτη Μωάμεθ, όπως ανακ...

Είναι αδύνατη η πρόσβαση στην ιστοσελίδα της Charlie Hebdo, η οποία δημοσιεύει σήμερα σατιρικά σκίτσα με τον προφήτη Μωάμεθ, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας, λόγω της επίθεσης που δέχτηκε από χάκερς.
«Προφανώς είναι μια επίθεση πιο μαζική σε σύγκριση με το 2011», όταν η εβδομαδιαία εφημερίδα είχε και πάλι δημοσιεύσει σκίτσα του Μωάμεθ, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Σαρμπ, ο σκιτσογράφος και διευθυντής της Charlie Hebdo.
Ο Σαρμπ κάλεσε τον πρωθυπουργό της Γαλλίας Ζαν-Μαρκ Ερό «να στηρίξει την ελευθεροτυπία και τη δημοκρατία αντί να εντυπωσιάζεται από μια ομάδα γελοίων παλιάτσων που διαδηλώνουν μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ».
Το πρωί σήμερα ο Ερό ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα δώσει έγκριση για την οργάνωση νέας διαδήλωσης, το ερχόμενο Σάββατο.
Ο σκιτσογράφος διευκρίνισε ότι «μέχρι στιγμής» δεν έχει δεχτεί απειλές. «Εδώ και ένα χρόνο προστατευόμαστε από την αστυνομία, μετά την πυρπόληση των γραφείων της εφημερίδας. Αν αυτός είναι ο όρος για να εκφραζόμαστε ελεύθερα στη Γαλλία, τότε θα προστατευόμαστε από την αστυνομία, όπως η αστυνομία προστατεύει την ελευθερία των Γάλλων», ανέφερε, σημειώνοντας ότι διαθέτει δύο αστυνομικούς φρουρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση