GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαβάστε εδώ Προδότες, τι σας περιμένει και ποια είναι η μοναδική επιλογή που έχετε για να σώσετε τα τομάρια σας !

του Δρ.Κυριάκου Τόμπρα Αφιερωμένο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΙΤ, που είχε την αφέλεια να πιστέψει ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων την έκανε στρατηγικό ...

του Δρ.Κυριάκου Τόμπρα
Αφιερωμένο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΙΤ,
που είχε την αφέλεια να πιστέψει ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων την έκανε στρατηγικό συνεταίρο και αντιπρόσωπο της στην Ελλάδα, και συμμάχησε με τους εχθρούς της Πατρίδας για να εξοντώσει τους Έλληνες.
Και στους Ηλίθιους,
που νόμισαν ότι η Trilateral έψαχνε στην Ελλάδα για ντόπιους νταβατζήδες, για να μοιράσει μαζί τους τα λάφυρα της καταλήστευσης της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού Λαού.
Είμαστε στον 3ο Κύκλο.
Και το Μνημόνιο άρχισε τώρα να σκοτώνει και εσάς, τους πιστούς υπηρέτες του.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων πλέον δεν σας χρειάζεται.
Σας χρησιμοποίησε για να κάνει τη δουλειά της, αλλά δεν σας εμπιστεύεται ως αξιόπιστους συνομιλητές της.
Ποιος να εμπιστευτεί άλλωστε τους σύγχρονους Εφιάλτες,
αυτούς που πούλησαν την Πατρίδα και τους συμπολίτες τους, με αντάλλαγμα πολιτικά και οικονομικά οφέλη ;
Ήσασταν μόνο Αναλώσιμοι,
αφού η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν έχει κανένα όφελος να μοιράσει μαζί σας τα λάφυρα από την καταλήστευση της Πατρίδας μας.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΙΤ, ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ,
καθιστώντας τους σύγχρονους Εφιάλτες, ισόβια όμηρους του Δικαστικού και του Σωφρονιστικού Συστήματος.
Διαβάστε εδώ Προδότες, τι σας περιμένει
και ποια είναι η μοναδική επιλογή που έχετε για να σώσετε τα τομάρια σας :


EMBED :

6 σχόλια

  1. Ρε ..γιατρέ, αφού έχεις 650 δις γιατί δν χώνεις 100 δις εκεί στις ΗΠΑ να βγείς Πρόεδρος και να στείλεις τον 6ο Στόλο να καθαρίσει τη γειτονιά μας;

    Κάντο έτσι, στείλε τον 6ο Στόλο και ξαφνικά όλοι θα πούνε παιδιά δεν μας χρωστάτε τίποτα... οπότε θα σου μείνουν και 550 δις που μπορείς να μας τα μοιράσεις....

    Τα συνεχιζόμενα ανδραγαθήματα του γιατρού Μανόλη Λαμπράκη και της οργάνωσης END (End National Debt) που έχουν θέσει στόχο «την εξάλειψη του ελληνικού και κυπριακού χρέους»
    (και όχι μόνο),
    έχουν δυστυχώς φέρει σε δύσκολη θέση την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα, της οποίας η σοβαρότητα διακυβεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεταξύ σοβαρού κι αστείου..

    Εγώ πάντως, περιμένοντας να δω τις αποδείξεις για τα 650 δις.

    κι επειδή αναγνωρίζω ως βάσιμους τους φόβους του γιατρού Λαμπράκη για τα «αντεθνικά κέντρα» που θα «υπονομεύσουν» την προσπάθειά του για τη σωτηρία της Ελλάδας (το «έκαναν» ήδη με τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής»), θα προχωρούσα σε «προληπτικές κινήσεις» για να θωρακίσω το έθνος από τους «Σιωνιστές και Μασόνους» που το επιβουλεύονται.

    Επειδή λοιπό «είναι πολλά τα λεφτά» Αρτέμη και Μανόλη και φτάνουν και περισσεύουν, προσέξτε τι να κάνετε:

    1.- Παίρνουμε 10 δισεκατομμύρια δολάρια και αγοράζουμε της New York Times, τη Wall Street Journal και το CΝΝ. Ετσι έχουμε φωνή και δεν θα φοβούμαστε τους σιωνιστές και τους τραπεζίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2. Ξοδεύουμε $50 δισεκατομμύρια για να εκλέξουμε Ελληνα πρόεδρο στην Αμερική κι άλλα 50 για να στείλουμε 250 ομογενείς στη Βουλή και 51 στη Γερουσία!

    Τότε λοιπόν γιατρέ, καθιερώνουμε επίσημη γλώσσα στις ΗΠΑ τα ελληνικά (νομίζω τα αρχαία θα είναι καλύτερα), στέλνουμε και τον 6ο στόλο να καθαρίσει τους Τούρκους στην Κύπρο και την αεροπορία μας να ισοπεδώσει τα Σκόπια και βέβαια διασφαλίζουμε και την ΑΟΖ του Καστελόριζου και έχουμε εγγυημένα τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

    Μην ξεχνάς ότι ο στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη είναι ο Ελληνοαμερικανός Τζέιμς Σταυρίδης και θα εργαστεί με «ενθουσιασμό»!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3. Με τόσο στρατό, νομίζεις γιατρέ μου ότι η Μέρκελ, οι Ρότσιλδ, οι Μασώνοι κι οι Σιωνιστές θα τολμήσουν και να μιλούν ακόμη για ελληνικό και κυπριακό χρέος;

    Όσο για τα υπόλοιπα 540 δισεκατομμύρια που θα περισσέψουν, νομίζω ότι θα πρέπει να διατεθούν για μία παγκόσμια εκστρατεία ισάξια του … Μεγάλου Αλεξάνδρου.

    ...Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!

    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ.......ΗΛΙΘΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσχάτως ο γιατρός Λαμπράκης έδωσε νέα συνέντευξη στην TV Creta (http://www.youtube.com/watch?v=2zWCEgL1u0I)
    όπου είπε μεταξύ άλλων ότι «στις 7 Σεπτεμβρίου ανοίχτηκαν στο Τορόντο του Καναδά δύο λογαριασμοί, στο consortium τραπεζών Diamond and Diamond Banking Group. Κατατέθηκαν για την Ελλάδα 600 δισεκατομμύρια δολάρια και 50 δισ. για την Κύπρο».

    Ο κ. Λαμπράκης παρουσιάζει τους λογαριασμούς ως custodian accounts, κάτι που συμφωνήθηκε από την END και τον κ. Αρτέμιο Σώρρα (που πέραν των τρισ. που διαθέτει από τις μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής» έχει και κάποια άλλα τρις. σε αμερικανικά ομόλογα και παρόλα αυτά δεν είναι ακόμη γνωστός ως ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη μας!!!).

    ΩΩΩΩωωωω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιαλαντζί ντοκτόρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση