GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και το ΣΔΟΕ στη συναυλία για τον Δημήτρη Μητροπάνο...

Περισσότεροι από 25.000 Θεσσαλονικείς έδωσαν το "παρών" στη συγκινητική βραδιά που διοργανώθηκε...

Περισσότεροι από 25.000 Θεσσαλονικείς έδωσαν το "παρών" στη συγκινητική βραδιά που διοργανώθηκε...στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου. Όλοι ήταν εκεί, ακόμη και το ΣΔΟΕ! Σύμφωνα με πληροφορίες του Αγγελιοφόρου, η εκδήλωση δεν κάλυψε τα έξοδά της καθώς εισπράχτηκαν περί τις 150.000 ευρώ, ενώ τα προϋπολογισθέντα έξοδα ήταν πάνω από 190.000 ευρώ. Μάλιστα, η συναυλία έχει μπει στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ, στελέχη του οποίου βρέθηκαν στο Καυταντζόγλειο, έκαναν ένα πρώτο έλεγχο και έδωσαν περιθώριο τριών ημερών στους διοργανωτές για να εμφανίσουν όλα τα παραστατικά της συναυλίας.

1 σχόλιο


  1. Ρε θέλετε λαυράκια. Κατεβείτε στην Κρήτη. Σε κάθε αναγγελία γάμου ψάξτε πόσοι πάνε στον πρόγαμο 400 και βάλε. Πόσοι στον γάμο 2.000 και βάλε. Ο λυράρης θέλει πάνω από 3.000 € χώρια τα τυχερά. Και όλα αυτά χωρίς φυσικά απόδειξη. Ρε θα ξεχρεώσει η Ελλάδα σας λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση