GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με το βλέμμα στραμμένο στο παραεμπόριο...

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος κ. Νικήτας Θεοφιλόπουλος συναντήθηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομ...

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος κ. Νικήτας Θεοφιλόπουλος συναντήθηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Κωστή Χατζηδάκη με αφορμή τις σημαντικές δράσεις που έχει αναλάβει το Υπουργείο κατά του παραεμπορίου.
Ο κ. Θεοφιλόπουλος παρουσίασε το πλάνο δράσης της εταιρείας κατά του παράνομου εμπορίου τσιγάρων που πλήττει τόσο το νόμιμο εμπόριο όσο και τα φορολογικά έσοδα του κράτους. Ο κ. Χατζηδάκης χαιρέτισε την πρωτοβουλία της Παπαστράτος και δήλωσε ότι το Υπουργείο θα υποστηρίξει την εκστρατεία ενημέρωσης των καταναλωτών και των λιανοπωλητών που θα ξεκινήσει η εταιρεία εντός του Σεπτεμβρίου.
Αναφερόμενος στη συνάντηση ο κ. Θεοφιλόπουλος δήλωσε ότι «η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου είναι αποφασισμένη να καταπολεμήσει το παραεμπόριο, σημαντική πτυχή του οποίου είναι και το παράνομο εμπόριο τσιγάρων. Η Παπαστράτος θα στηρίξει την Πολιτεία με όσα μέσα διαθέτει. Ήδη προγραμματίζουμε ένα σύνολο δράσεων που θα ανακοινώσουμε πολύ σύντομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση