GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σπάζοντας τα Δεσμά της Γυναικείας Κατάθλιψης"

Τις πιο σύγχρονες, επιστημονικά τεκμηριωμένες, αποδείξεις για τη θεραπεία της γυναικείας κατάθλιψης παρουσιάζει...

Τις πιο σύγχρονες, επιστημονικά τεκμηριωμένες, αποδείξεις για τη θεραπεία της γυναικείας κατάθλιψης παρουσιάζει...στο νέο της βιβλίο με τίτλο "Σπάζοντας τα Δεσμά της Γυναικείας Κατάθλιψης" η συγγραφέας Αλεξάνδρα Πενταράκη.
Η Αλεξάνδρα Πενταράκη PhD, είναι ψυχολόγος ειδικευμένη στην κλινική ψυχολογία και νευροψυχολογία, διδάκτωρ ψυχολογικής ιατρικής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, King's College London.
Στο πολυσέλιδο βιβλίο της, η συγγραφέας αναλύει τεχνικές και δίνει πρακτικές συμβουλές που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε γυναίκα, με σκοπό να ενεργοποιήσει τις εσωτερικές της δυνάμεις για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη και το άγχος και να ξαναβρεί τον ενθουσιασμό της, την λειτουργικότητας της και την όρεξη της για την ζωή.Τέλος στο βιβλίο θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για την νευρική ανορεξία, την βουλιμία, τις κρίσεις πανικού, κτλ.
Το βιβλίο προλογίζει ο επίκουρος καθηγητής ψυχιατρικής του ΑΠΘ, Κωνσταντίνος Φουντουλάκης.
*Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Brain Matters Institute.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση