GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεφαλονιά: Δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστό κατά αντιδημάρχου...

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε εσπευσμένα χτες βράδυ ο αντιδήμαρχος ΚεφαλονιάςΓεράσιμος Βαγιωνίτης, με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και στο σ...

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε εσπευσμένα χτες βράδυ ο αντιδήμαρχος ΚεφαλονιάςΓεράσιμος Βαγιωνίτης, με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα, ύστερα από επίθεση που δέχτηκε με σιδηρολοστό.
Ειδικότερα, στην περιοχή τηςΑγίας Ευφημίας, με πρωτοβουλία του δήμου, διεξαγόταν ανέλκυση πλωτής εξέδρας, παρουσία δύο λιμενικών, που χρησιμοποιείτο για την πρόσδεση σκαφών.
Ενώ ο αντιδήμαρχος βρισκόταν στο σημείο επιτηρώντας τις εργασίες, ένα φουσκωτό σκάφος με πέντε επιβαίνοντες έφτασε στο σημείο φωνάζοντας κατά του αντιδημάρχου.
Ο αντιδήμαρχος απάντησε και τα πνεύματα οξύνθηκαν, με τις δύο πλευρές να διαπληκτίζονται σε έντονο ύφος.
Δύο εκ των επιβαινόντων στο σκάφος επιτέθηκαν στον αντιδήμαρχο του νησιού και τον χτύπησαν με σιδηρολοστό στο κεφάλι. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε και ένας λιμενικός που βρισκόταν στο σημείο.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νομαρχιακό νοσοκομείο Κεφαλονιάς. Ο αντιδήμαρχος αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε, ενώ ο λιμενικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Τα πέντε άτομα μετά το επεισόδιο διέφυγαν και οι δύο από αυτούς αναζητούνται κατά την αυτόφωρη διαδικασία. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κεφαλλονιάς.

1 σχόλιο

  1. Λοιπόν πατριώτες ανάθεμάτι ξέρετε τι έγινε και πάτε να μας κουρλάνετε, ή κατουράτε τα βρακιά σας να γράψετε την αλήθεια.
    Έτρωα Τετάρτη βράδυ στη Πύλαρο και άκουσα από αυτόπτη μάρτυρα για το ξύλο που έπεσε.
    Λοιπόν τα άτομα τα έβγαλε τέσσερα και άγνωστα από Λευκάδα (είπε δεν ξέρω πως το έμαθε) τα οποία εξαφανίστηκαν και πιάστηκε το φουσκωτό.
    Εδώ γράφει για σιδερολοστούς, πιστεύω θα τους έβλεπε, αλλού γράφει για δύο φουσκωτά, αλλού για έξι άτομα, πουθενά για το τι έγιναν τα, ή το φουσκωτό, αυτός που ήταν επι τόπου πως το είδε να μένει εκεί θεόκουρλος είναι?
    Γουστάρω όμως! Λες και παρακολουθώ τον Σον – Κόνερι!
    Α ρε αντιδήμαρχε όπου πας μπλέκεις ρε γαμώτο.
    Μήπως μάζεψες όλα τα επιπλέοντα μπόξια και στενοχώρησες τίποτα καλά παιδιά?
    Σα να μην έχεις μπει στα κόλπα μου φαίνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση