GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα αστέρι… θα γεννηθεί!

Πολλά αστέρια της υποκριτικής λένε πως άρχισαν την καριέρα τους ως παιδιά-θαύματα ή πως βγήκαν στο σανίδι από πολύ τρυφερή ηλικία. Αλλ...

Πολλά αστέρια της υποκριτικής λένε πως άρχισαν την καριέρα τους ως παιδιά-θαύματα ή πως βγήκαν στο σανίδι από πολύ τρυφερή ηλικία. Αλλά ο Elvis O’Connor’s αναδεικνύεται στον αδιαμφισβήτητο νικητή: το «αστέρι» του αναγνωρίστηκε πριν καν γεννηθεί!
Πρακτορείο ταλέντων ανέλαβε το 11 μηνών σήμερα, αγοράκι μόλις είδε το πρόσωπό του στον υπέρηχο, ενώ βρισκόταν ακόμα στη μήτρα της μητέρας του.
Σήμερα ο Elvis είναι γνωστός από την εμφάνισή του στη σειρά «Mrs Biggs» υποδυόμενος το γιο του μεγάλου ληστή τραίνων Ronnie Biggs.
Οι γονείς του Εlvis Andy και Shelley από το Μάντσεστερ, έστειλαν τον τρισδιάστατο υπέρηχο του γιου της στο πρακτορείο Scream Management Agency ενώ η Shelley ακόμα κυοφορούσε.
Εντυπωσιασμένοι από την εικόνα, οι υπεύθυνοι του πρακτορείου καταχώρισαν αμέσως τον Elvis στα βιβλία τους.
Το αγοράκι ακολουθεί τα βήματα της μεγάλης του αδελφής, της 5χρονης Alana, που επίσης έχει καταχωρηθεί στα βιβλία του πρακτορείου για casting.
«Η Alana συνεργαζόταν ήδη με το πρακτορείο και όταν μάθαμε πως περιμέναμε τον Elvis τους στείλαμε τον υπέρηχο», είπε ο πατέρας των παιδιών. «Μας είπαν πως θα έμοιαζε με την αδελφή του και πως ήθελαν να τον βάλουν στα βιβλία τους. Ουσιαστικά πέρασε casting για το Mrs Biggs πριν καν γεννηθεί…»
Ο Elvis ήταν μόλις έξι μηνών όταν άρχισε τα γυρίσματα για τη σειρά.
Δείτε τις φωτογραφίες



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση