GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μοναδικός ενδεδειγμένος ο δρόμος που ακολουθεί η Ελλάδα»

«Όλοι θα πρέπει να πειστούν ότι ο δρόμος που βαδίζει τώρα η Ελλάδα είναι ο μοναδικός για την σωτηρία της». Με αυτή την φράση απάντησε ...

«Όλοι θα πρέπει να πειστούν ότι ο δρόμος που βαδίζει τώρα η Ελλάδα είναι ο μοναδικός για την σωτηρία της». Με αυτή την φράση απάντησε ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας Χ. Φούχτελ στην ερώτηση που του έγινε κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου και τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Αφορμή για την ερώτηση αποτέλεσε η κινητοποίηση συνδικαλιστών των Σωμάτων Ασφαλείας απέναντι από την κεντρική πύλη του Μεγάρου Μαξίμου, όπου εκπρόσωποι των ομοσπονδιών αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών ανήρτησαν ένα πανό που έγραφε: «Στο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές». Οι συνδικαλιστές έφτασαν στο σημείο την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Φούχτελ.
«Είμαι δημοκράτης σέβομαι τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας όλων, ωστόσο όλοι θα πρέπει να πειστούν ότι ο δρόμος που βαδίζει τώρα η Ελλάδα είναι ο μοναδικός για την σωτηρία της» απάντησε ο κ. Φούχτελ όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την κινητοποίηση των συνδικαλιστών των Σωμάτων Ασφαλείας. «Κατανοώ τις αντιδράσεις. Και στη δική μου χώρα υπάρχουν διαμαρτυρίες όταν λαμβάνονται μέτρα, ωστόσο είναι σημαντικό να πειστούν οι πολίτες (της Ελλάδας) ότι τα μέτρα που λαμβάνονται είναι τα βέλτιστα», κατέληξε ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών Ευρ. Στυλιανίδης, που ήταν παρών στη συνάντηση, όπως και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, δήλωσε ότι με τον κ. Φούχτελ είχαν μια καλή συνεργασία για θέματα που αφορούν κυρίως τη μεταφορά τεχνογνωσίας στον δημόσιο τομέα.

3 σχόλια

  1. τι γυρευεις εσυ εδω και με ποιο δικαιωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πουτσοκλένης6 Σεπ 2012, 12:24:00 π.μ.

    Επιτέλους να γίνουνε ένα σοβαρό Κράτος.
    Να γυρίσουν τα κλεμμένα όλοι τους επιτέλους. Κύριοι Δικαστες μην προσκυνάτε τους κλέφτες και κάντε επιτέλους το καθήκον σας, μην εκλιπαρείτε για να μην σας κόψουν και άλλο τα λεφτά σας αλλά κάντε το καθήκον σας επιτέλους και αναγκάστε τους να επιστρέψουν τα δις που άρπαξαν.
    Βγάλτε ρε υποτακτικοί τις πιτζάμες σας και αρχίστε δουλειά . –

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τινους εισι συ ρε μπινε;σαλτα γαμησου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση