GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο κατάντημα για τον Μεϊμαράκη που (ως αλάνι) απειλεί να βγάλει ...το παντελόνι του!

Απίστευτος διάλογος έγινε μεταξύ του Ευάγγελου Μειμαράκη και των κοινοβουλευτικών συντακτών σχετικά με την υπόθεση «Καρούζου» και το σάλ...

Απίστευτος διάλογος έγινε μεταξύ του Ευάγγελου Μειμαράκη και των κοινοβουλευτικών συντακτών σχετικά με την υπόθεση «Καρούζου» και το σάλο των αποκαλύψεων.
Όταν κάποια στιγμή ρωτήθηκε ο κ. Μεϊμαράκης επιφυλάχθηκε να απαντήσει λέγοντας πως «δεν μπορώ να μιλήσω γιατί φοράω το κοστούμι του Προέδρου της Βουλής».
Οι δημοσιογράφοι τον παρότρυναν «να βγάλει το κοστούμι του Προέδρου για λίγο» και να μιλήσει και εκείνος απάντησε - με ένα τρόπο που κάθε άλλο ταιριάζει με το αξίωμα του Προέδρου της Βουλής και παραπέμπει μάλλον σε αλάνι- πως «όταν εγώ βγάζω το κοστούμι ξεκινάω από το παντελόνι»!!!

13 σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΑΣ ΠΟΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.
    σιγά τα αίματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΡΕ ΣΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΣ ΡΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ.
    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ,ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ TWITTER,TON ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ.

    χαχαχα..το πούστρο

    Μαζί με τους Κουρήδες έχει συστήσει εύαριθμες επιχειρήσεις στον χώρο των ΜΜΕ.
    Το ερώτημα μας είναι που βρήκε αυτός και ο Άνδρέας Γ. Κουρής τα κεφάλαια για πολυδάπανες επενδύσεις.
    Άρνηθηκε σχέση με τους νταβατζήδες που ελέγχουν τα ΜΜΕ.

    Πλάκα μας κάνει.

    Στο MEGA, τη ναυρχίδα των διαπλεκομένων επιχειραματιών, δεν διετέλεσε επί έτη ...πρώτη μούρη.

    Οι Κουρήδες είναι εβραϊκή οικογένεια της Κεφαλονιάς και είναι πάγια τακτική τους να επιλέγουν για μπίζνες άτομα με κουσούρια για να τους εκβιάζουν. Το κουσούρι του Χατζηνικολάου είναι το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος, για αυτό άλλωστε
    και το χαϊδευτικό του
    είναι Χατζηλουλού
    ή
    πιο απλά Χατζηπούστρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για Νικολάκη: Κάποιοι εκβιάζουν το πολιτικό σύστημα, ζητώντας κρατικές προμήθειες
    ή τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων..

    Αίσθηση προκαλεί το σημερινό κύριο άρθρο της εφημερίδας Καθημερινή για «όσους εδώ και χρόνια εκβιάζουν το πολιτικό σύστημα με διάφορους τρόπους, ζητώντας κρατικές προμήθειες ή τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων».

    Η εφημερίδα κάνει ανοιχτά λόγο για «εκβιασμούς» και «ανταλλάγματα» χωρίς να κατονομάζει ή να δίνει περισσότερα στοιχεία και καλεί τον Πρωθυπουργό να αποκαλύψει τους εκβιαστές γρήγορα στον ελληνικό λαό και να επιβάλλει το νόμο χωρίς διακρίσεις.
    ____________________________
    «Αν ο κ. Σαμαράς δεν το πράξει γρήγορα, οι εκβιασμοί θα πολλαπλασιασθούν, τα πλήγματα θα είναι καίρια και οι δυνατότητες αντίδρασης ελάχιστες.

    Εδώ δεν χρειάζονται βερμπαλιστικοί αφορισμοί ούτε εκ των υστέρων καταγγελίες περί πολέμου συμφερόντων. Εδώ και τώρα χρειάζεται πολιτικό θάρρος.

    Οποιος πολιτικός το βρει θα έχει την κοινωνία μαζί του» καταλήγει το κύριο άρθρο της εφημερίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΟΥΒΕΛΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΗΦΟΣ ΝΥΧΤΑΣ .ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ.ΓΙΑΥΤΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20% ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ
    Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ.
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ..Ο ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Νικολακης Χατζηνικολαου ο Μεγας! Τελικα εσενα περιμενουμε να ερθεις να σωσεις την Ελλαδα..
    _________________________
    Δεν περασαν ουτε 3 χρονια
    εσυ που ξεφτιλισες τον Καραμανλη παρουσαζοντας off the record συνομιλια για το ποσο κουρασμενος ηταν. Μας εγραφες και τοτε οτι προτιμας εναν αεικινητο σαν το Γιωργακη που θα ανεβοκατεβαινει τα αεροπλανα για να μας σωσει απο καποιον που τρωει μπουγατσες.

    3 χρονια μετα η Ελλαδα εχει χρεοκοπησει και ο Γιωργακης παραδιδει μαθηματα σε αμερικανικα πανεπιστημια για το πως κατεφερε να ξεφτιλισει αλλα και να φτωχυνει εναν Λαο μεσα σε 2 χρονια.

    Ο τελικος σου στοχος Νικολακη τελικα ειναι να γυρισουμε στη δραχμη με αρχηγο τον Τσε Γκεβαρα Αλεξη.

    Ας μην τα ισοπεδωνουμε αλλο. Οποιοι πολιτικοι κλεψανε ας τιμωρηθουν. Αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να τα διαλυσουμε ολα για πιστρεψουμε στη δραχμη.

    Τα μεγαλα συμφεροντα που υπηρετεις εχουν αρχισει να ενοχλουνται απο τις επικειμενες μεταρυθμισσεις και ανοιγματα των αγορων.

    Δεν τους αρεσε που το ΔΝΤ εβγαλε μια εκθεση και λεει οτι τα καυσιμα στην Ελλαδα τα λυμαινονται 2 οικογενειες και τα κερδη τους ειναι διπλασια απο αυτα που θα επρεπε.....εε ΠΟΥΣΤΡΕ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΚΑΡΙ ο μειμαρακης να ητανε αλανι.
    ..........

    παρακαλω ΜΗΝ υποβιβαζετε ετσι τα αλανια.

    Εχουν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. *************
    ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΟΛΥΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ πούστη ΛΑΛΑΚΗ...του Κουρή

    ΦΑΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ
    ΤΩΡΑ
    ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ
    ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
    __________________________
    Έχει συλληφθεί για εκβιασμό
    ο "αξιόπιστος μάρτυρας" του Χατζηνικολάου-Τον πιάσανε με προσημειωμένες επιταγές 650.000 ευρώ.

    Ότι είχαμε γράψει από την Κυριακή επιβεβαιώνεται πλήρως για το ποιον των μαρτύρων που επικαλείται ο Χατζηνικολάου και τις μεταξύ τους διαμάχες

    Μέχρι και η ΕΛ.ΑΣ είχε παρέμβει στην διαμάχη των επιχειρηματιών κ. Γιάννη Καρούζου και Ιωσήφ Λιβανού που πρωταγωνιστούν στην υπόθεση των αναφορών της φυλλάδας του Νίκου Χατζηνικολάου, για δήθεν εμπλοκή των κ.κ. Ε. Μεϊμαράκη, Γ. Βουλγαράκη και Μ. Λιάπη σε υπόθεση ξεπλύματος χρήματος.

    Η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής τον Απρίλιο του 2009 είχε συλλάβει τον κ. Ιωσήφ Λιβανό για εκβίαση του κ. Καρούζου αφού στην κατοχή του πρώτου είχαν βρεθεί επιταγές συνολικής αξίας 650.000 ευρώ που είχαν προσημειωθεί.

    Ο κ. Λιβανός, ο οποίος μαζί με έναν Κρητικό επιχειρηματία φέρεται να έχει προχωρήσει σε έγγραφες αναφορές για παράνομες συναλλαγές του κ. Καρούζου με πολιτικά πρόσωπα, είχε υποστηρίξει ότι οι προσημειωμένες επιταγές ήταν «κανονική οφειλή» και δεν προχώρησε σε κανέναν εκβιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νέα διάσταση στην πολύκροτη «υπόθεση Καρούζου» προσδίδουν τα στοιχεία που αποκαλύπτει «το Βήμα» με το περιεχόμενο ενός φακέλου που είχε σχηματίσει η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφαλείας Αττικής.

    Η παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ είχε ξεκινήσει μετά από μήνυση που είχε καταθέσει ο 57χρονος επιχειρηματίας κ. Γ. Καρούζος εναντίον του Ιωσήφ Λιβανού ή Ζοζέφ Χαλίμ, όπως μνημονεύεται στο σχετικό έγγραφο.

    Ο κ. Καρούζος παλαιότερα είχε σειρά καφετεριών και νυκτερινών κέντρων στο Κολωνάκι, στην Γλυφάδα, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας ενώ αργότερα είχε προχωρήσει σε μαζικές αγορές ακινήτων σε όλη την Αττική αλλά και στην Κρήτη τα οποία πουλούσε κυρίως σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ και ελάμβανε δανειοδοτήσεις από τις τράπεζες. Σύμφωνα με αντιδίκους του ο κ. Καρούζος του όφειλε μεγάλα χρηματικά ποσά και ήταν αφερέγγυος στις πληρωμές του...

    Στη μήνυσή του λοιπόν ο κ. Καρούζος κατά του κ. Λιβανού, που κατατέθηκε στις αρχές του 2009, ανέφερε ότι «από τον Μάιο του 2004 ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε με το μεσιτικό γραφείο του κ. Ιωσήφ Λιβανού προκειμένου να μας υποδεικνύει με την δική του διαμεσολάβηση ακίνητα προς αγορά και περαιτέρω αξιοποίηση. Αρχικά η συνεργασία μας ήταν ομαλή και πράγματι αγοράσαμε με τη δική του διαμεσολάβηση κάποια ακίνητα.

    Η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή (η οποία αντιστοιχεί σε 1% επί του τιμήματος αγοράς των ακινήτων) για τις υπηρεσίες του κ. Χαλίμ έχει καταβληθεί και εκκρεμούν τα αντίστοιχα τιμολόγια. Όμως, στην πορεία αυτής της συνεργασίας, ο μηνυόμενος άρχισε να επιδεικνύει αλαζονική συμπεριφορά, να μπαινοβγαίνει στην εταιρία μας με περισσή άνεση και να αναμειγνύεται σε διάφορες συζητήσεις σχετικά με ακίνητα και συναλλαγές, με τις οποίες ο ίδιος δεν είχε ουδεμία σχέση ή διαμεσολάβηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από τις αρχές του έτους 2007 επί ακινήτων ιδιοκτησίας της εταιρίας μας, ο κ. Χαλίμ ανήρτησε αυθαίρετα πινακίδα της δικής του εταιρίας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μονοπωλήσει τις διαπραγματεύσεις και τις περαιτέρω πωλήσεις των ακινήτων με σκοπό να επηρεάζει το ύψος του τιμήματος εκάστης συναλλαγής προκειμένου να επιτυγχάνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μεσιτική αμοιβή του, επί πλέον δε, να προβάλει τη δική του εταιρία ως αποκλειστικό διαχειριστή της δικής μας περιουσίας, αποκλείοντας έτσι άλλους πιθανούς διαμεσολαβητές και συνεργάτες.

    Επειγόντως τότε του ζητήσαμε να αποσύρει τις πινακίδες του και όταν επιτέλους αποσύρθηκαν με καθυστέρηση τριών (3) μηνών, ξεκίνησε ένας συνεχής εκβιασμός με απειλές για καταγγελίες προς την πολεοδομία Αργυρούπολης και Γλυφάδας και προς όποιες άλλες δημόσιες αρχές».

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Λιβανός είχε αποστείλει σχετικά έγγραφα και σε αρμόδιες επιτροπές της Βουλής προκειμένου να καταγγείλει τις ύποπτες δραστηριότητες του κ. Καρούζου σχετικά με τα ακίνητα που βρίσκονταν στην κατοχή του.

    Με βάση αυτή τη μήνυση και τις αναφορές του κ. Καρούζου κινήθηκε από την Ασφάλεια Αττικής διαδικασία επ' αυτοφώρω σύλληψης του κ. Ι. Λιβανού την ώρα που έπαιρνε επιταγές από τον μηνυτή προκειμένου «να σταματήσει τις καταγγελίες του στις δημόσιες αρχές».

    Ετσι λοιπόν στις 9 Απριλίου 2009 αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ συνέλαβαν στην οδό Λασκαράκη, στην Γλυφάδα, τον κ. Λιβανό την ώρα που λάμβανε τις επτά προσημειωμένες επιταγές που ανήκαν στον κ. Καρούζο. Ο κ. Λιβανός έχει παραπεμφθεί δια βουλεύματος σε τακτική δικάσιμο και έχει υποστηρίξει ότι δεν έχει διαπράξει την κακουργηματική πράξη που του αποδίδεται και ότι η σύλληψή του ήταν «στημένη».

    Το δικαστήριο εκείνο αναβλήθηκε και αναμένεται να οριστεί νέα δικάσιμος. Πάντως ο τότε νομικός εκπρόσωπος του κ Γ. Καρούζου κ. Θέμης Σοφός σημειώνει ότι «στο διάστημα εκείνο που εκπροσώπησα τον κ. Καρούζο ουδέποτε είχε υπάρξει οποιαδήποτε έγγραφη αναφορά ή είχε διατυπωθεί ισχυρισμός από οποιονδήποτε περί παράνομων συναλλαγών του με πολιτικά πρόσωπα».

    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=476568
    ---------------------------

    ΩΜΟ το σκατο σας
    ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ του πουστράκι ΦΑΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΛΗΤΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ - ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ - ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΛΙΑΠΗΣ : ΣΚΑΤΑ = ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΠΙΒΗΤΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση