GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΒΟΜΒΑ ΒΥΘΟΥ» ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ!...

Raymond Baker, Global Financial Integrity Director Από τον Νάσο Τσαγκανέλη.   http://www.nasostsaganelis.gr/   Εφιαλτικά στοιχεία απ...

Raymond Baker, Global Financial Integrity Director
Από τον Νάσο Τσαγκανέλη.
 http://www.nasostsaganelis.gr/


 Εφιαλτικά στοιχεία από την Υπηρεσία Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος των ΗΠΑ.
 Αριθμός θηριώδης. Ασύλληπτος!..
Μαύρο χρήμα 207 δις ευρώ «ΛΑΘΡΟΤΑΞΙΔΕΨΕ» από το 2003 έως το 2011!!!
Αποκάλυψη-κεραυνός από τον Ράιμοντ Μπέικερ διευθυντή του αμερικανικού «FBI» στην οικονομία που ελέγχει διεθνώς τις παράνομες χρηματοπιστωτικές εκτροπές.
Στοιχεία ανατριχιαστικά. Απίστευτα…
Για προσέξτε, τι λέει:
«Το ιλιγγιώδες ποσό των 207 δις ευρώ αποκτήθηκε με παράνομους τρόπους μέσω φοροδιαφυγής, χρηματισμού, ξεπλύματος και άλλων μεθόδων»
Με τέτοιο ποσό, ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει, ότι είμαστε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ φοροφυγάδων. Κρυφοχρηματάρχες απάτης!..
Και πώς να μην το λέει, όχι μόνο αυτός και όλοι οι άλλοι…
Όταν αυτά τα 207 δις ευρώ ΙΣΟΥΝΤΑΙ περίπου με το 100% του ελληνικού ΑΕΠ!!!
Όταν δείχνουν ποια «ΒΟΜΒΑ ΒΥΘΟΥ» έστειλε την Πατρίδα στον πάτο της χρεοκοπίας.
Όταν δίνουν στους Έλληνες «παράσημα ευρωκατεργάρηδων»…
Που ξέρουν να εξαπατούν και την Πατρίδα τους, εκτός από τους ξένους. Συνέχεια εδώ. 

5 σχόλια

  1. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Από:

    Ε.Δ.Α.Σ.
    ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ
    ΑΘΗΝΑ 2012
    Fax: 2103841283
    e-mail:info@originalprint.gr
    Δ/νση: Σόλωνος 45 Τ.Κ. 106 72 ΑΘΗΝΑ

    ΘΕΜΑ: «Η Ε.Δ.Α.Σ., ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., τα προβλήματα Αθλητισμού –Αθλητικών Σωματείων - και οι Εκλογές Νέου Διοικητικού Συμβουλίου ΣΕΓΑΣ».

    Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι,
    Ο ΕΔΑΣ και οι ανεξάρτητοι συνεργαζόμενοι με αυτόν, είμαστε πολίτες – φίλαθλοι, που δεν μας ενδιαφέρει να γίνουμε μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, αλλά μας ενδιαφέρουν οι εξαγγελίες της Κυβέρνησης, καθώς και οι καταγγελίες που έχουν κάνει ως τώρα τα θεσμικά όργανα, ο Υφυπουργός, η Ε.Ο.Ε., Αθλητές, Προπονητές, Φίλαθλοι και πολίτες.
    Θέλουμε να εξεταστούν οι καταγγελίες και να εφαρμοστούν οι Νόμοι, ώστε να τιμωρηθούν οι ένοχοι για τα κρούσματα «ντόπινγκ», κακής διαχείρισης κλπ…
    Ο ρόλος των Σωματείων, είναι να ελέγχουν και να παρεμβαίνουν στις πράξεις και παραλείψεις, που γίνονται με αρνητικές επιπτώσεις στον αθλητισμό. Πρέπει να πληροφορηθεί ο πολίτης γιατί έγινε ο ευτελισμός του ΣΕΓΑΣ, Εθνικά και διεθνώς.
    Τα Σωματεία, δεν πρέπει να καλύπτουν τις όποιες παρασπονδίες του ΣΕΓΑΣ, να κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, να καλύπτουν την Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ και να την εξουσιοδοτούν να βγάζει υβριστικές ανακοινώσεις εναντίον μας. Ας ασχοληθούν με την ουσία, για αυτά που είπαν δημόσια ο Υφυπουργός, οι Πρόεδροι, η Ε.Ο.Ε., οι Αθλητές κλπ.
    Ο ΣΕΓΑΣ έβγαλε μια ανακοίνωση, ως απάντηση στην καταγγελία του κ. Χρ. Κοντοστάθη, ότι ΣΕΓΑΣ εγκαλείται ότι: 1. Aπέτυχε στο έργο του, 2. Ζημίωσε τα αθλήματα, 3. Εξέθεσε την Ελλάδα διεθνώς, 4. Κατάργησε κάθε έννοια αξιοκρατίας , δημοκρατικής διαδικασίας και νομιμότητας, 5. Συνεχίστηκαν τα κρούσματα ντόπινγκ σε τρείς συνεχόμενες Ολυμπιάδες, ενώ άλλα συγκαλύφθηκαν και άλλα αποκρύφθησαν,6. Επέβαλλε οικονομική αδιαφάνεια. Αλλά τα Σωματεία που επικαλείται ο ΣΕΓΑΣ (περίπου 70) που υπογράφουν την απάντηση στις ανωτέρω καταγγελίες, θα πρέπει να έχουν ονοματεπώνυμο και υπογραφές και ιδιότητα από τους ίδιους τους εκπροσώπους τους και όχι από μόνο την Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, όταν τα δίνει στα ΜΜΕ. Οι αοριστολογίες και οι αφορισμοί δεν απαντούν στην διάλυση του ΣΕΓΑΣ και του αθλητισμού, στην αναξιοπιστία, στην αδιαφάνεια στην κακή διαχείριση, στα συνεχιζόμενα κρούσματα «ντόπινγκ» και σε πλήθος παρατυπιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλούμε κύριοι του ΣΕΓΑΣ, να απαντήσετε ευθέως στις καταγγελίες του κ. Υφυπουργού, του Προέδρου της Ε.Ο.Ε., των Αθλητών, των Προπονητών, των Φιλάθλων και των Πολιτών, για τα τεκταινόμενα στον ΣΕΓΑΣ. Επί δεκαπέντε χρόνια, η Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ «κάνει την πάπια» (ποιεί την νήσσα) και κατηγορεί το Υπουργείο Πολιτισμού, την Δικαιοσύνη, το Υπουργείο Προστασίας Πολίτη, τους γονείς για το «ντόπινγκ». Επίσης κατηγορεί την Γ. Γ. Αθλητισμού, ότι δήθεν δεν τον επιχορηγεί κλπ…
    Ο Υφυπουργός κ. Ιωαννίδης, δήλωσε ότι ο ΣΕΓΑΣ έχει πάρει 7,5 εκατομμύρια Ευρώ και αναρωτιέται πού πήγαν τα χρήματα, αφού δεν διατέθηκαν για την σωστή προετοιμασία των Αθλητών. Τότε μένει το ερώτημα γιατί είναι απλήρωτοι οι Προπονητές επί 15 μήνες και οι Αθλητές δεν είχαν τα απαραίτητα. Ο κ. Καπράλος κατήγγειλε ότι τα χρήματα δεν διατέθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ για τους Αθλητικούς σκοπούς, αλλά σκορπίστηκαν σε «λειτουργικά έξοδα» του ιδίου του ΣΕΓΑΣ (δηλ. τα πήραν οι «παράγοντες» και όχι οι Αθλητές και οι Προπονητές).
    Ερώτημα είναι, επίσης, πού πάνε τα χρήματα του Μαραθώνιου. Ο Μαραθώνιος, δεν υπάρχει στον οικονομικό απολογισμό της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ και πρέπει να ερευνηθεί. Επίσης, πού οφείλεται η αποτυχία στην Ολυμπιάδα που Λονδίνου 2012.
    Τονίζουμε, ότι στον ΣΕΓΑΣ, το 1996 με μόνο 4 εκατομμύρια ευρώ καλύπτονταν περισσότερα αθλήματα, όπως ο στίβος, η γυμναστική, μοντέρνο πένταθλο και «κρίκετ». Υπήρχαν τότε στις τάξεις του ΣΕΓΑΣ 10.000 αθλητές, 1.000 προπονητές, 500 Σωματεία, 2 ιατρεία πλήρως εξοπλισμένα και προσωπικό 20 ατόμων. Επίσης είχε 10 περιφερειακά κέντρα αποκατάστασης. Οι προετοιμασίες γίνονταν και στα αθλητικά κέντρα της Ευρώπης, Αμερικής Αφρικής και Ασίας. Οι Αθλητές τότε δεν πλήρωναν για να γυμνάζονται, αλλά όλα ήταν πληρωμένα από την τότε Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ., που άφησε «χρυσές παρακαταθήκες», τις οποίες καρπώθηκε η νέα Διοίκηση, αλλά ήταν ανίκανη να τα τις αξιοποιήσει και διατηρήσει. Σήμερα ο ΣΕΓΑΣ καλύπτει μόνο τον στίβο και ας παίρνει πιο πολλά χρήματα επιχορήγηση και άλλα από σπόνσορες.

    Το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, πρέπει από τώρα να δώσει δημόσιες εξηγήσεις και όχι μόνο στην συνέλευση τέλη Σεπτεμβρίου. Πολλά από τα Σωματεία, που ακολουθούν την τωρινή Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, πρέπει να ερευνηθούν, αν έχουν τα απαραίτητα από το Νόμο κριτήρια και αξιολόγηση, για την νόμιμη εκπροσώπηση στην Συνέλευση και αν είναι «Σωματεία – Σφραγίδες». Επισημαίνουμε, ότι χορηγίες σε Σωματεία που δεν έχουν από τον Νόμο τα απαραίτητα κριτήρια είναι εκ προοιμίου παράτυπες και πρέπει να ελεγχτούν.

    Ζητούμε την αναβολή της Συνέλευσης και των Εκλογών, για τους ανωτέρω λόγους, ώστε να γίνει έλεγχος νομιμότητας από προσωρινή Διοίκηση, που θα ορίσει η Αθλητική ηγεσία και ο Υπουργός, η οποία θα διορίσει πρόσωπα κοινής εμπιστοσύνης από κοινού με τους ανεξάρτητους και κρατικούς θεσμούς για να υπάρξει διαφάνεια.
    Επισημαίνουμε ότι οι απειλές, οι εκβιασμοί, οι εξαγορασμοί, οι υποσχέσεις σε όσους θέλουν διαφάνεια, δεν περνάνε πλέον, Η ώρα της αλήθειας και της Δικαιοσύνης έρχεται και είναι η θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας.
    Τέλος, όλοι επιθυμούμε μια νέα σελίδα για τον Αθλητισμό, που θα αποτελέσει το πρότυπο για την νέα γενιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2012
    Με τιμή,
    Ο εκπρόσωπος Γραφείου τύπου της « Ε.Δ.Α.Σ. »
    Παύλος Κατωπόδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΨΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

    ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

    ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ-ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ, ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ

    ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ
    ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. α ρε καψονασο η πλακα ειναι οτι εφαγες και συ και καταγγελεις τους αλλους για να σωσεις το παλιοτομαρο σου αλλα δεν ξεχναμε μην ανησυχεις στο συνταγμα αναποδα θα εισαι και συ διπλα στη σταη και τον καψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση