GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα Χανιά ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Για την ανάγκη το γένος να ενωθεί και να έχει ομοψυχία στην δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα, μίλησε το Σάββατο στα Χανιά ο Οικο...


Για την ανάγκη το γένος να ενωθεί και να έχει ομοψυχία στην δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα, μίλησε το Σάββατο στα Χανιά ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Τον Πατριάρχη υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο εκπρόσωποι του κλήρου με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο καθώς και ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μ. Βολουδάκης, τοπικοί βουλευτές, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και πλήθος κόσμου.
«Γνωρίζετε ότι ευρίσκεσθε πάντα στην σκέψη και στην καρδία μας και πάντοτε προσευχόμαστε για σας και τας ανάγκας σας ιδιαιτέρως δε, κατά την δύσκολον αυτήν περίοδον την οποία διέρχεται η ελληνική κοινωνία και η χώρα. Ευχόμεθα η περίοδος αυτή να παρέλθει συντόμως και είμαστε πεπεισμένοι ότι τούτο όντως θα συμβεί, διότι γνωρίζομε τα ανεξάντλητα αποθέματα δυνάμεως, ενεργητικότητος και εφευρετικότητος δια των οποίων έχει προικίσει ο Θεός το γένος μας», δήλωσε ο κ. Βαρθολομαίος.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέπτεται την Κρήτη με αφορμή την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών, η οποία πραγματοποιείται στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, στο Κολυμπάρι Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση