GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πίστη για βελτίωση

Την πεποίθηση ότι στα υπόλοιπα εφτά γκραν πρι η Red Bull θα έχει λύσει το πρόβλημα με τον εναλλάκτη, το οποίο τον ανάγκασε να εγκαταλε...

Την πεποίθηση ότι στα υπόλοιπα εφτά γκραν πρι η Red Bull θα έχει λύσει το πρόβλημα με τον εναλλάκτη, το οποίο τον ανάγκασε να εγκαταλείψει σε δύο γκραν πρι και να απομακρυνθεί από τη διεκδίκηση του τίτλου, εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.
Ακόμη, ο δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε πως το κλειδί για μία επιτυχημένη χρονιά είναι η σταθερή απόδοση των μονοθεσίων.
«Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε, αλλά έχουμε δύο εγκαταλείψεις, σίγουρα έχουμε θέμα με τον εναλλάκτη. Δουλεύουμε σκληρά πάνω σε αυτό, αλλά είναι δύσκολο γιατί δεν ξέρεις που είναι το πρόβλημα, γιατί άμα το ξέραμε θα το διορθώναμε. Έχουμε κάποιες ιδέες και στη συνέχεια τα πράγματα θα είναι καλύτερα», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε:
«Αν κοιτάξετε τους αγώνες θα δείτε ότι η σταθερότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα και νομίζω ότι έχουμε ένα γρήγορο μονοθέσιο, το οποίο μπορεί να πλασάρεται στην πρώτη πεντάδα. Πάντα χρειάζεσαι ένα σταθερό μονοθέσιο από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση