GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντώνης Σαμαράς, για το καλό μας...

Του Γιάννη Βελέντζα Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος Καιρός να πούμε μερικά πράγματα και για τον Αντώνη Σαμαρά. Θα μου πείτε γιατί; Ας πούμε λόγ...

Του Γιάννη Βελέντζα
Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος

Καιρός να πούμε μερικά πράγματα και για τον Αντώνη Σαμαρά. Θα μου πείτε γιατί; Ας πούμε λόγω τύψεων που τον στηρίζαμε κάποτε, στα φοιτητικά μας χρόνια.
1. Ο κόσμος έτρεξε και σας έβγαλε από την έρημο για να αλλάξετε το κόμμα και να δείξετε ότι μπορείτε να φέρετε κάτι νέο. Να δώσετε ελπίδα. Επιλέξατε το κόμμα να μείνει ίδιο, δηλαδή σκατά, για το καλό μας.
2. Αρνηθήκατε το μνημόνιο (το μισό κόμμα γιατί το άλλο μισό το στήριζε) και στη συνέχεια γίνατε ο ποιο ένθερμος υποστηριχτής του μνημονίου, για το “καλό” μας.
3. Προεκλογικά υποσχεθήκατε στους ηλίθιους 18 σημεία ανακούφισης και φέρνετε μέτρα 18 δις, για το “καλό” μας.
4. Τα ταμεία έχουν ρημάξει, εισφορές δεν μπορούμε να πληρώσουμε, και ακούγεται αύξηση εισφορών, για το “καλό” μας.
5. Η αγορά είναι νεκρή και διαλαλείτε στο εξωτερικό ότι η χώρα θα είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της, για το “καλό” μας.
6. Αυτοί που έχουν ρημάξει τη χώρα, το παίζουν ελεύθεροι και ωραίοι. “Η δικαιοσύνη επειδή η βενζίνη είναι ακριβή πηγαίνει με τα πόδια”, για το “καλό” μας.
7. Παιδεία διαλύθηκε, υγεία λείπουν τα βασικά από τα νοσοκομεία, θέρμανση το χειμώνα γιοκ, οι υποχρεώσεις τρέχουν, δεν λειτουργεί τίποτα, για το “καλό” μας.
8. Σας λέμε ότι αδυνατούμε για τα βασικά και εσείς χωρίς ντροπή μιλάτε για ανάπτυξη (τώρα να έρθουν επενδυτές και να πουν ναι σε χρήμα, πρέπει να περάσει καμιά 3ετία για να φανεί στην αγορά).
9. Πρέπει κ. Πρόεδρε να έχετε κατανοήσει ότι όταν ένα κόμμα από το 33% παίρνει 19%, τότε κάποιος φταίει. Ποιος ο λόγος που πήγαμε σε εκλογές; Για να έρθετε εσείς με το άλλο μείγμα πολιτικής (εδώ γελάμε).
10. Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα: κάποιοι θα λένε θα πάρουμε μέτρα και ο ΛΑΟΣ θα λέει: θα πάρετε τα …


3 σχόλια


  1. ΠΑΡΟΛΟ ΤΟΙ ΖΟΡΙ ΣΟΥ....
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ
    επαναλαμβανόμενο συνεχώς, ιδρωμένο, αγχωμένο, λαμόγιο
    του ΣΑΠΙΟΥ..κερατά

    ΒΛΕΠΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΕ...ΕΕΕ..ΕΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ
    ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΡΑΣ ΣΟΥ"
    ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο που είπε ο Σαμαράς στη δεθ είναι το πόσο σκληρά και αποτρόπαια μέτρα θα είναι αυτά που θα μας επιβάλλει εκβιαστικά για άλλη μια φορά αλλά και με το χαμόγελο και την ικανοποίηση που χαίρεται να δίνει στα αφεντικά του.

    Το πρόβλημα μας είναι, κατ αρχήν, ένα και μόνο ένα: ο λαός μας αφού έδιωξε το τούρκο κατακτητή, δεν κατόρθωσε να χτίσει με τα χεράκια του, στη συνέχεια αυτής της απελευθέρωσης, τη κοινωνία που θα ήθελε ο ίδιος και που θα του ταίριαζε. Οι εξουσιαστές της εποχής, δλδ οι κατέχοντες, οι άρχοντες, οι προύχοντες, δλδ οι κοτζαμπάσηδες, δλδ οι μεσολαβητές εξουσιαστές ανάμεσα στο λαό και στο τούρκο κατακτητή, που οι τούρκοι τους είχαν διορίσει και δώσει και προνόμια για να εξουσιάζουν και να δυναστεύουν ακόμα καλύτερα τον δύστυχο λαό, αυτή η φάρα των ελλήνων λοιπόν που εξασκούσαν εξουσία στο λαό για λογαριασμό των κατακτητών, μας κυβερνά ακόμα και σήμερα. Τα αφεντικά των διαμεσολαβητών τότε ήταν οι τούρκοι, τώρα είναι οι ληστρικές τράπεζες και το σινάφι τους. Από τότε, αυτή η κάστα, αυτή η φάρα, λειτούργησε πάντα εκδουλευτικά προς τις εξωτερικές δυνάμεις (και ποτέ υπέρ του λαού) με μοναδικό σκοπό να κρατήσουν τα προνόμια τους. Αυτό ζούμε ακόμα και σήμερα.
    Και καλά τότε, ο γενναίος αλλά και δύστυχος ελληνικός λαός μετά από τόσα χρόνια σκλαβιάς κατόρθωσε και απαλλάχτηκε από τους εξωτερικούς κατακτητές, αλλά πόσες δυνάμεις είχε για να χτίσει από την αρχή ένα καινούργιο κόσμο; Και μάλιστα από τη στιγμή που του την έπεσαν άγρια οι κοτζαμπάσηδες σε συνεργασία με τους εξωτερικούς δανειστές;
    Εμείς όμως, σήμερα, ποια δικαιολογία έχουμε για να μη το κάνουμε;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣ ΤΑ ΑΛΛΟΥ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση