GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Μανιάτη με το Ρώσο πρεσβευτή στην Αθήνα

Σε όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας επικεντρώθηκε η συζήτηση μεταξύ του γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Ι. Μανιάτη με τον Ρώσο ...

Σε όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας επικεντρώθηκε η συζήτηση μεταξύ του γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Ι. Μανιάτη με τον Ρώσο πρεσβευτή στην Αθήνα, ενώ ειδική αναφορά έγινε στην επικείμενη συνεδρίαση της κοινής Ελληνορωσικής Επιτροπής Συνεργασίας.
Οι ελληνορωσικές σχέσεις, Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν επίσης οι ελληνορωσικές σχέσεις, ενώ συζητήθηκαν οι σημαντικές δυνατότητες και προοπτικές συνεργασίας, προς αμοιβαίο όφελος, σε όλους τους τομείς, όπως τον τουρισμό, την αγροτική ανάπτυξη, την ενέργεια και τις μεταφορές στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία.
Κατά τη συνάντηση, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σημαντικό περιθώριο περαιτέρω βελτίωσης των διμερών οικονομικών σχέσεων Ελλάδας και Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση