GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοβαρό πρόβλημα στον ελληνικό εναέριο χώρο – Επί μια ώρα δε λειτουργούσαν τα αεροδρόμια!

Επί μία τουλάχιστον ώρα σε κανένα αεροδρόμιο της Ελλάδας δεν μπορούσε να εκτελεστεί καμία προσγείωση ούτε βέβαια και απογείωση ....


Επί μία τουλάχιστον ώρα σε κανένα αεροδρόμιο της Ελλάδας δεν μπορούσε να εκτελεστεί καμία προσγείωση ούτε βέβαια και απογείωση.
Η εντολή που δινόταν στους κυβερνήτες αεροσκαφών, που ευτυχώς ήταν λίγα σε αριθμό, ήταν να κατευθύνονται σε αεροδρόμια γειτονικών χωρών.
Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι συμβαίνει μέσα στην Υ.Π.Α, το πρόβλημα ήταν πτώση τάσης της ΔΕΗ στα κεντρικά τεχνικά της Υ.Π.Α στο Ελληνικό. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά »ήταν τυφλό το FIR».
Ετύπωση προκαλεί το ότι το πρόβλημα δεν είχε γνωστοποιηθεί και αποκαλύφθηκε μόνο μετά από mail ταλαιπωρημένου επιβάτη στο NewsIt. Διαβάστε το, και βέβαια για ευνόητους λόγους το site δεν αποκαλύπτει  την ταυτότητα του αποστολέα.

4 σχόλια

  1. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΗΣ
    ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ 1993 ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΑΡΡΙΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΗΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στην εκκλησία; Από πού ξεφύτρωσε πάλι αυτή η βρομιάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ; ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ READINESS ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ; ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΜΜΕΣΑ,ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΥΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση