GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλβανοί και Ελληνες κόβουν παράνομα ξύλα από δάση

Αλβανοί κόβουν παράνομα ξύλα στα δάση μας, κυρίως στις παραμεθόριες περιοχές Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Καστοριάς. Είναι ενδεικτ...


Αλβανοί κόβουν παράνομα ξύλα στα δάση μας, κυρίως στις παραμεθόριες περιοχές Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Καστοριάς.
Είναι ενδεικτικό ότι έγιναν συλλήψεις το τελευταίο διάστημα στα ελληνοαλβανικά σύνορα, από αστυνομικούς της Καστοριάς, οι οποίοι εντόπισαν νεαρούς Αλβανούς που έκοβαν ξύλα από την περιοχή του Τριλόφου, αποψιλώνοντας ένα παρθένο δάσος.
Όπως αποκαλύπτει η «Κάτοψη», τα πάνε στην Αλβανία και μετά τα μοσχοπουλάνε στη χώρα μας. Και αγοράζουν πολλοί, γιατί τα βρίσκουν φτηνά, σύμφωνα με το newsbomb.gr
Κτηνοτρόφος στη Θεσπρωτία, είπε στην «Κάτοψη» ότι βλέπει και ακούει Αλβανούς να πριονίζουν δέντρα μέσα στο δάσος σχεδόν καθημερινά. Αλλά για να μην τα καταλογίζουμε όλα στους Αλβανούς και οι Έλληνες δεν πάνε πίσω.
Επιδρομή λαθροϋλοτόμων αποψιλώνει, μαζί με τους Αλβανούς, τα ορεινά της Ηπείρου. «Στην πλειονότητά τους οι λαθροϋλοτόμοι είναι ιδιώτες που κόβουν τα ξύλα για δική τους χρήση. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που τα διαθέτουν στο εμπόριο, υλοτομούν δηλαδή παράνομα με σκοπό το κέρδος, αφού είναι έμποροι καυσόξυλων. Σε κάθε περίπτωση ο νόμος είναι αμείλικτος και οφείλουμε όλοι να προστατεύσουμε τα δάση», λένε οι δασάρχες.

2 σχόλια

  1. Καταρρέει η κυβέρνηση μέσα στις επόμενες μέρες.Τα μέτρα που δεν τολμούν να ανακοινώσουν είναι το τέλος των τριών κομμάτων ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ).
    Ο κόσμος θα βγει στους δρόμους την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, θα γεμίσουν οι πλατείες και οι διαδηλώσεις θα πάρουν τη μορφή χιονοστιβάδας.
    Είπαν ψέματα στους Έλληνες και τώρα θα πληρώσουν για τις ψευτιές τους. Η ψήφιση των μέτρων θα εκτοξεύσει την Χ.Α στο 25% και τους ΑΝΕΛ στο 20%. Θα γίνει σεισμός στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ας πτωχεύσουμε ανδρείκεια, παρά ταπεινωμένοι και σκλάβοι για 20 χρόνια. Θα βρεθούν παλικάρια που θα καταψηφίσουν τα μέτρα και θα ρίξουν τους ανίκανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. « Αν ος Μιχαλολιάκος και οι μαυροφορεμένοι της
    Χρυσή Αυγής είναι τα -SS-

    τότε ο Τσίπρας και τα παρδαλά στίφη του
    είναι τα - SA- της Βαϊμάρης ».

    χαχαχα.....του κώλου φυσικα
    και τα δύο πρωκτικά αποβράσματα.

    και οι ΑΕροψεκασμένοι
    τα κατεψυγμένα ...λαχανικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση