GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζιχάντ (αγώνας)

Του Θανάση Νικολαΐδη    ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ για μια ταινία. Με το δίκιο τους, με την πίστη τους, φανατισμένοι και βίαιοι. Την πλήρω...

Του Θανάση Νικολαΐδη  
ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ για μια ταινία. Με το δίκιο τους, με την πίστη τους, φανατισμένοι και βίαιοι. Την πλήρωσε αθώος αμερικανός πρέσβυς, την πληρώνουν διαδηλωτές και η ζωή συνεχίζεται. Σε Ανατολή και Δύση, με το Ισλάμ να διαφεντεύει τις ψυχές του όχλου, οπλίζοντας το χέρι του με λοστούς, μαχαίρια και δαυλούς.
ΚΑΙ η Δύση; Αυτή βάζει την…πολιτική της. Και τα όπλα της, όταν και αν «χρειαστεί». Με τον ΟΗΕ (τους) και το ΝΑΤΟ (τους) οι Αμερικανοί δεν άφησαν ζωτικό χώρο χωρίς επέμβαση, είτε χώρα χωρίς τον φόβο για επέμβαση. Κι αν «κινδυνεύουν» από κάποιους λαούς που τους κουμαντάρουν οι ίδιοι με…….
εγκάθετους δικτάτορες (λαοφιλείς πριν τους…κρεμάσουν), τότε τους βαφτίζουν «τρομοκράτες» και τους βομβαρδίζουν(!). Κι αν η περιοχή και τα διεθνή βλέμματα δεν σηκώνουν βομβαρδισμούς, τους «σηκώνουν» τη φανατίλα για «Τζιχάντ», ουρί και παραδείσους.
ΕΛΕΙΨΕ ο αντίπαλος του ΝΑΤΟ και «το αφεντικό τρελάθηκε». Χωρίς ΕΣΣΔ και «Σύμφωνο της Βαρσοβίας», οι επεμβάσεις θα’ ναι μόνο αμερικανικές (άμεσες είτε μέσω…τηλεκοντρόλ) και με τις βόμβες “made in USA”. Με τα κράτη στη σειρά για εγγραφή στην…αμυντική συμμαχία που θα την διέλυαν, αν πρώτα οι Ανατολικοί διέλυαν το δικό τους «Σύμφωνο κ.λπ.». Κι αν αυτό χάθηκε στη δίνη της κατάρρευσης του κομουνισμού, το ΝΑΤΟ ζει, βασιλεύει και βομβαρδίζει. Όπου «δει» και με το «χαρτί» στο χέρι.
ΤΙ οφείλουν να κάνουν, λοιπόν, οι ασύνταχτοι του Ισλάμ απέναντι στην οργανωμένη Δύση; Το δικό τους ΝΑΤΟ-αντιΝΑΤΟ! Θα τρομάζει και θα συγκρατεί τους αυθαίρετους των επεμβάσεων και των βομβαρδισμών. Κι αν μια τέτοια ισορροπία (του τρόμου) δεν τη δέχεται η παγκόσμια κοινή γνώμη, ας θυμηθούμε τις δεκαετίες του «ψυχρού πολέμου», που τον…θέρμαιναν τοπικά οι «Μεγάλοι» και καθένας για το συμφέρον του. Η ανθρωπότητα δεν κινδύνευε όσο αγρίευε ο καθένας δείχνοντας τα δόντια του, με τις οπλοθήκες γεμάτες και τις βόμβες ασφαλισμένες.
ΩΣΤΟΣΟ, «Τζιχάντ» και φανατίλα δεν φτιάχνουν ΝΑΤΟ και η (αν)ισορροπία έχει πολλά χρόνια μπροστά της. Μια ρετσινιά περί τρομοκρατίας θα κατευθύνει τις βόμβες στα κεφάλια αμάχων και μια…ταινία θα τους διεγείρει για να κάψουν και να σκοτώσουν.
ΧΘΕΣ «διευθέτησαν» (με βόμβες) τα Βαλκάνια και «συμμόρφωσαν» το Ιράκ, αύριο βομβαρδίζουν (και είναι βέβαιο) το Ιράν κι έχει ο Θεός, έχει και ο Αλλάχ.

3 σχόλια

  1. Ο Αλλάχ είναι o ίδιος με τον ιουδαϊκό "Θεό" σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθνικοσοσιαλισμός, σταλινισμός, ισλαμισμός ταυτόσημα πολιτικά συστήματα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γι αυτο οξαποδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση