GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην πέμπτη θέση το Βήμα με χιλιοπαιγμένο πρωτοσέλιδο...

Με χιλιοπαιγμένο θέμα από την περασμένη Παρασκευή (και στον Τύπο και στο διαδίκτυο) το σημερινό πρωτοσέλιδο του Βήματος «Ομηροι του Τόμ...

Με χιλιοπαιγμένο θέμα από την περασμένη Παρασκευή (και στον Τύπο και στο διαδίκτυο) το σημερινό πρωτοσέλιδο του Βήματος «Ομηροι του Τόμσεν – Απαιτεί εγγύηση σφαγής». Από την άλλη πλευρά οι κυρίως «ανταγωνιστές» του Σταύρου Ψυχάρη δηλαδή οι κυριακάτικες εφημερίδες Πρώτο Θέμα, Καθημερινή, Real News, Eθνος είχαν αποκλειστικά θέματα στα πρωτοσέλιδα τους και κατάφεραν να εντυπωσιάσουν δημοσιογραφικά αλλά και κυκλοφοριακά και άφησαν το Βήμα στην πέμπτη θέση.
Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα (πούλησε κοντά στα 180.000 φύλλα) κυκλοφόρησε με θέμα τις λίστες του ΣΔΟΕ και τα ονόματα των 32 πολιτικών που ελέγχονται γιατί έβγαλαν έξω τα λεφτά τους και τους Ελληνες που έστειλαν 11 δισ. ευρώ στο εξωτερικό.
Η εφημερίδα του Ν. Χατζηνικολάου (με κυκλοφορία περίπου 120.000 φύλλα) προκάλεσε αντιδράσεις με το πρωτοσέλιδο περί εμπλοκής σε σκάνδαλο με ξέπλυμα μαύρου χρήματος του Ευ. Μεϊμαράκη και των Μιχάλη Λιάπη και Γ. Βουλγαράκη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News, οι τρεις πολιτικοί φέρονται να συμμετείχαν..την περίοδο 2005-2008 σε αγοραπωλησίες σε περιοχές-φιλέτα της Αττικής, τις οποίες χρησιμοποιούσαν ως βιτρίνα για να καλύψουν μαύρο χρήμα που υπολογίζεται στα 10,2 δισ ευρώ. Οι αγορές, σύμφωνα με κατάθεση του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού, γίνονταν μέσα από εταιρία real estate του ομίλου του Ιωάννη Καρούζου, ο οποίος είναι κουμπάρος του Μεϊμαράκη.
Οι κυριακάτικες εφημερίδες, βάσει των πρώτων μετρήσεων των πρακτορείων, πούλησαν:
- Πρώτο Θέμα: 180.000 φύλλα
- Real News: 120.000
- Καθημερινή: 118.000 φύλλα
- Εθνος: 105.000 φύλλα
- Βήμα: 100.000 φύλλα
- Ελ. Τύπος: 32.000 φύλλα
- Δημοκρατία: 29.000 φύλλα

2 σχόλια

  1. ____________________________
    Έχει συλληφθεί για εκβιασμό ο μεσίτης που καταγγέλλει ξέπλυμα 100-200-300 δις από Μειμαράκη-Λιάπη-Βουλγαράκη...

    Νέος Κουκουβίνος μας βρήκε λοιπόν!

    Ότι πίσω από τις αστείες καταθέσεις που έβαλε στον ανεμιστήρα ο Χατζηνικολάου, κρύβονται συμφέροντα και αλληλομαχαιρώματα των καταγγελλόντων κάνει μπαμ από την πρώτη ματιά... μόνο και μόνο ότι μιλάνε για μίζες 10 δις!!
    δεν έπρεπε να ασχοληθούμε, αλλά ο έλληνας καταπίνει ότι του πασάρουν.

    Αφού γράψαμε προηγουμένως για τον ένα καταγγέλλοντα, τον Ζωγραφάκη, διαβάστε και την αποκάλυψη για τον άλλο καταγγέλλοντα τον Ιωσήφ (του Αμπντούλ-Μεμέτ ή κάτι τέτοιο) Λιβανού:

    Ο Ιωσήφ Λιβανός συνελήφθη το 2009 για εκβιασμό του Καρούζου, τον οποίο σήμερα καταγγέλλει ότι ξέπλενε χρήματα των 3 πολιτικών!

    Εκβίαζε τον Καρούζο ο οποίος κατήγγειλε τον εκβιασμό στην Αστυνομία και μετά από καθοδήγηση της Αστυνομίας ο Λιβανός συνελήφθη με προσημειωμένες επιταγές που του είχε δώσει ο Καρούζος.
    Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, απολογήθηκε, ασκήθηκε εναντίον του δίωξη για κακούργημα, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους...

    Ο ίδιος ο Καρούζος που δηθεν ξέπλυνε τα 500 δις μίζες είναι φυγόδικος, με απλά λόγια κρύβεται, γιατί εναντίον του εκκρεμούν διάφορες δίκες...

    Αυτά για την αξιοπιστία των μαρτύρων του Νίκου Χατζηνικολάου...
    ο οποίος βέβαια ξέρει ότι έκανε για άλλη μια φορά τη δουλειά του...ξέρει ότι αύριο κανένας δεν θα ασχοληθεί με την εξέλιξη και τις μηνύσεις των θιγόμενων αλλά όλοι θα θυμούνται ότι οι 3 πολιτικοί έφαγαν 100-200 δις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκρηξη βίας από ζώα ισλαμοφασίστες στην Ομόνοια (βίντεο από την "προσευχή"
    και τα καφριλίκια τους).

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση διαμαρτυρίας μουσουλμάνουν που ζουν στην Ελλάδα, κατά της βλάσφημης για τον προφήτη Μωάμεθ ταινίας, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και προκάλεσε κύμα βίας στον ισλαμικό κόσμο.

    Οι περίπου 600 συγκεντρωμένοι θα επιχειρήσουν να μεταβούν στην αμερικανική πρεσβεία, ωστόσο οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο, έχουν κλείσει, τοποθετώντας κλούβα στη συμβολή της Σταδίου με την Αιόλου, την πρόσβαση των διαδηλωτών πέραν της πλατείας Ομονοίας.

    Πριν από λίγο σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών, ενώ έγινε και χρήση χημικών από την αστυνομία, η οποία, με κλούβες που τοποθέτησε επίσης τόσο στην Πανεπιστημίου, όσο και στην 3ης Σεπτεμβρίου, έχει ουσιαστικά υποχρεώσει τους διαδηλωτές να κινούνται μόνο στην πλατεία Ομονοίας, μην μπορώντας να κάνουν πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ.

    Νέα επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, με αλλοδαπούς διαδηλωτές να σπάνε μάρμαρα στα πεζοδρόμια, για να επιτεθούν στα ΜΑΤ, που απάντησαν με ρίψη χημικών στην Σταδίου και την Αθηνάς. Στους δρόμους βγήκε και το υδροφόρο όχημα «Αίαντας» της αστυνομίας.

    Τα πνεύματα προς στιγμήν ηρέμησαν και οι μουσουλμάνοι προσευχήθηκαν μάλιστα μπροστά στα μάτια των αστυνομικών δυνάμεων, ωστόσο νέος γύρος έντασης ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:00, όταν οι αστυνομικοί απώθησαν τους διαδηλωτές στην Πειραιώς, κάνοντας χρήση χημικών. Οι μουσουλμάνοι απάντησαν, πετώντας πέτρες στους άνδρες των ΜΑΤ.

    Στο πέρασμά τους από τους δρόμους της Ομόνοιας, οι μουσουλμάνοι χωρίστηκαν σε ομάδες και προξένησαν καταστροφές σε καταστήματα και αυτοκίνητα, ενώ έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.





    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση