GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητούν τα κεφάλια των συντελεστών του φιλμ για τον Μωάμεθ!

Θρησκευτικό διάταγμα με το οποίο ζητά την εκτέλεση όλων των παραγόντων της ερασιτεχνικής ταινίας-καρικατούρας που θεωρείται προσβλητικ...

Θρησκευτικό διάταγμα με το οποίο ζητά την εκτέλεση όλων των παραγόντων της ερασιτεχνικής ταινίας-καρικατούρας που θεωρείται προσβλητική για το Ισλάμ, εξέδωσε αιγύπτιος σαλαφιστής ιμάμης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αμερικανικού κέντρου επιτήρησης των ισλαμιστικών ιστοσελίδων SITE, ο Αχμάντ Φουάντ Ασούς εξέδωσε και κοινοποίησε μέσω ισλαμιστικών ιστοσελίδων φάτουα κατά της ομάδας παραγωγής, της σκηνοθετικής ομάδας και των ηθοποιών του «Innocense of Muslims» (Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων).
«Οι μπάσταρδοι που έκαναν αυτήν την ταινία είναι άπιστοι μαχητές. Εκδίδω φάτουα και καλώ τους νέους μουσουλμάνους στην Αμερική και την Ευρώπη να την ακολουθήσουν, πράγμα που σημαίνει να σκοτώσουν τον σκηνοθέτη, τον παραγωγό, του ηθοποιούς και όλους όσοι συνέβαλαν στη ταινία και την προώθησή της», σύμφωνα με την μετάφραση του κειμένου από τα αραβικά στα αγγλικά.
«Λοιπόν βιάσου, βιάσου, ω μουσουλμανική νεολαία της Αμερικής και της Ευρώπης και δώσε σε αυτούς τους ρυπαρούς ένα μάθημα που όλοι οι πίθηκοι και τα γουρούνια στην Αμερική και την Ευρώπη θα καταλάβουν. Ο Αλλάχ ας σάς καθοδηγεί και ας σάς οδηγήσει στην επιτυχία», καταλήγει ο ιμάμης.
Στις Λος Άντζελες, οι υπηρεσίες ασφαλείας ανακοίνωσαν ότι η οικογένεια του Νακούλα Μπασιλέι Νακούλα, του παραγωγού της ταινίας, μεταφέρθηκε από την αστυνομία σε άγνωστη τοποθεσία, όπου κρύβεται από το Σάββατο οι ίδιος. «Ελπίζουν ότι θα έχουν μία κανονική ζωή και για τις επόμενες εβδομάδες ή και μήνες και προβλέπουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους», έγινε γνωστό από το γραφείο του σερίφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση