GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θα συναντηθεί με τον Δ. Χριστόφια η Κ. Λαγκάρντ

Η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία θα βρίσκεται την Παρασκευή στη Λευκωσία για τη σύνοδο του E...

Η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία θα βρίσκεται την Παρασκευή στη Λευκωσία για τη σύνοδο του Eurogroup δεν θα συναντηθεί τελικά με τον Πρόεδρο Χριστόφια.
«Δεν υπάρχει συνάντηση του Προέδρου με την κ. Λαγκάρντ ούτε έχει γίνει αναφορά για κάτι τέτοιο», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.
Αν θα υπάρξουν συναντήσεις αυτό θα πρέπει να το δούμε, διότι κάθε φορά που πραγματοποιείται συνάντηση του Eurogroup ή του ECOFIN ο καθένας ετοιμάζει τα δικά του προγράμματα και για αυτά τα προγράμματα θα πρέπει να ενημερωθούμε και εμείς και να δούμε ποιες δυνατότητες υπάρχουν», είπε.
Το βέβαιο, πρόσθεσε, είναι ότι ο υπουργός Οικονομικών θα έχει τη δυνατότητα για συζητήσεις.
Ο κ. Στεφάνου πρόσθεσε ότι για την Κύπρο είναι ευκαιρία αυτή η συνεδρία τόσο του Eurogroup όσο και του ECOFIN να εγείρει και τις δικές της θέσεις αναφορικά με την εικόνα της κυπριακής οικονομίας, τους δικούς της στόχους, τις πολιτικές που έχει ακολουθήσει μέχρι σήμερα για την εξυγίανση της κυπριακής οικονομίας και ασφαλώς και για τις προοπτικές που υπάρχουν.
Εξάλλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι δεν γνωρίζει κατά πόσο ο κ. Ντράγκι θα έρθει στην Κύπρο, ενώ απάντησε αρνητικά στο ερώτημα αν υπάρχουν νέα για το ρωσικό δάνειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση