GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώην σύζυγος του Καρούζου αποκαλύπτει

Ανυπόστατα, αστειότητες και ντροπή χαρακτηρίζει με συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία Γιάννη Καρούζου τα περ...

Ανυπόστατα, αστειότητες και ντροπή χαρακτηρίζει με συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία Γιάννη Καρούζου τα περί εμπλοκής πολιτικών στην υπόθεση.
Η κ. Ρεβέκκα Σκαφτούρου δηλώνει ότι “ουδέποτε ειχε συνεργαστεί ο πρώην σύζυγός της με τον κ Μεϊμαράκη , επιβεβαιώνει πως ήταν κουμπάροι με το ζεύγος Μεϊμαράκη και προσθέτει, πως “οτιδήποτε έχει λεχθεί σε σχέση με τη γνωριμία μας με τον κ Μεϊμαράκη και τη σύζυγό του δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μηδέν εις το πηλίκον. Ήταν απλώς μια κοινωνική σχέση και τίποτα παραπάνω”.

2 σχόλια

  1. http://greek-observatory.blogspot.com/2012/09/mia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Αποκαλυψη

    ΣΕΓΑΣ κανανε παρανομεσ εκλογεσ στην ερετρια και χωρισ δικαστικο αντιπροσωπο!
    επισησ δεν μποροσαν να γινουν εκλοφεσ γιτι η υποθεση εκρεμοοδικουσε στην δικαιοσυνη!!

    Σεβαστης ο αππατεων και παρανομοσ

    ΣΕΓΑΣ ασφαλιστικά μέτρα

    28/09/2012
    Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η παράταξη "ΕΔΑΣ" από τις 25-9-2012 συζητήθηκε στις 28-9-2012. Η ΕΔΑΣ που αντιπολιτεύεται τη διοίκηση Σεβαστή, ζητάει την αναβολή της γενικής συνέλευσης και των εκλογών, που είναι προγραμματισμένες για το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας (28 - 29 Σεπτεμβρίου) στην Ερέτρια, ώστε "να γίνει έλεγχος νομιμότητας από προσωρινή διοίκηση, που θα ορίσει η αθλητική ηγεσία και ο αρμόδιος υπουργός". Η Πρόεδρος δέχτηκε να συζητηθεί η απόφαση και επιφυλάχτηκε να εκδώσει την απόφαση για την επόμενη εβδομάδα. Αντίθετα ο εκπόσωπος του Σεβαστή πίστευε ότι δεν θα συζητηθεί καθόλου η αίτηση ασφαλιστικών για προσωρινή διαταγή.! Ο χρόνος από σήμερα έως την Δευτέρα είναι "νεκρός" λέει η ΕΔΑΣ και δεν μπορούν να γίνουν νόμιμες εκλογές! Την Δυτέρα 1-10-2012 η ΕΔΑΣ θα καταθέσει νέα αίτηση για διορισμό προσωρινής διοίκησης στον ΣΕΓΑΣ και επειδή η τωρινή διοίκηση παύει από το καταστατικό να υπάρχει!
    Ουσαιαστική η διοίκηση Σεβαστεί έπαθε κόλαφο και υπάρχει και συνέχεια γιατί έρχεται και το ΣΔΟΕ στον ΣΕΓΑΣ! Ευτυχώς υπάρχει ακόμα Δικαιοσύνη στην Ελλάδα.
    Β. Μ.
    Δημοσιογράφος Στίβου

    28 Σεπ 2012 10:54:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση