GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πόλεμος» Παπακωνσταντίνου – Βούλτεψη με άρση ασυλίας και… Τιτανικό!

Αγωγή και άρση της βουλευτικής ασυλίας της Σοφίας Βούλτεψη, ζητάει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με αφορμή ισχ...

Αγωγή και άρση της βουλευτικής ασυλίας της Σοφίας Βούλτεψη, ζητάει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με αφορμή ισχυρισμούς της, ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Οικονομικών «δημιούργησε μέσα στο ΣΔΟΕ ένα παράκεντρο, για να παίρνει στοιχεία για πολιτικούς αντιπάλους». Σκληρή απάντηση της κυρίας Βούλτεψη.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου, σε δήλωσή του χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς της κυρίας Βούλτεψη ως «εξοργιστικούς, ανήθικους και προφανώς παντελώς ψευδείς» και συμπλήρωσε ότι «επειδή βεβαίως η βουλευτική ασυλία δεν μπορεί να καλύπτει την ξεδιάντροπη συκοφαντική δυσφήμιση, η κυρία Βούλτεψη θα κληθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη, όπου θα προσφύγω, για να εξηγήσει τους ισχυρισμούς της».
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών μίλησε για …
«προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από έρευνες για περουσιακά στοιχεία πολιτικών» και υποστήριξε ότι «πολλοί από αυτούς που χύνουν “κροκοδείλια” δάκρυα για τις προσπάθειες “αποσταθεροποίησης” και “σπίλωσης” του πολιτικού κόσμου, έκαναν και κάνουν ακριβώς τα ίδια με αυτούς που καταγγέλουν. Στην ίδια αθλιότητα μεγάλωσαν, ζουν και αναπνέουν».
Βούλτεψη: «Καλωσορίζουμε τον κ. Παπακωνσταντίνου στις αίθουσες των Δικαστηρίων»
Από την πλευρά της, η βουλευτής της ΝΔ απάντησε σε υψηλούς τόνους. «Ο κ. Γ.Παπακωνσταντίνου, υπουργός Οικονομικών 2009-2011, υποτιμώντας την αντίληψη του ελληνικού λαού, έτσι όπως έκανε ως υπουργός Οικονομικών πριν δύο χρόνια λέγοντας στους Έλληνες ότι πιθανώς ακόμη και το 2011 θα είμαστε σε ανάκαμψη της οικονομίας και στις αγορές, έτσι και σήμερα έρχεται να ζητήσει και τα “ρέστα”», τονίζει η κ. Βούλτεψη και προσθέτει:
«Τα αποτελέσματα των ενεργειών του τα νιώθουμε όλοι οι Έλληνες, επιβάτες του “Τιτανικού”. Την αποτελεσματικότητά του θα την συζητήσουμε και θα την καταδείξουμε ενώπιον των Ελλήνων Δικαστών. Καλωσορίζουμε τον κ. Παπακωνσταντίνου στις αίθουσες των δικαστηρίων. Με την άρση της ασυλίας μας θα ασχοληθούμε εμείς. Ο καθένας με τη δική του», καταλήγει η κ. Βούλτεψη.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση