GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιπροσωπεία του Δικαστηρίου της ΕΕ στον Χριστόφια

Οι μικρές χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στηρίζονται στην ευρωπαϊκή νομολογία και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, διότι είναι πιθανό να αν...

Οι μικρές χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στηρίζονται στην ευρωπαϊκή νομολογία και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, διότι είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν –όπως και η Κύπρος– επιβουλές, οι οποίες όντως είναι δικάσιμες και καταδικάσιμες, όπως και η κατοχή τμήματος του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ο πρόεδρος Χριστόφιας προς την αντιπροσωπεία του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία με επικεφαλής τον πρόεδρο του Βασίλη Σκουρή επισκέπτεται την Λευκωσία.
Αναφερόμενος στο κυπριακό ο πρόεδρος Χριστόφιας δήλωσε ότι οι πολιτικοί παράγοντες των δύο κοινοτήτων πρέπει να λάβουν υπόψη ότι και οι Τουρκοκύπριοι είναι Κύπριοι πολίτες και αν αυτό γίνει κατανοητό, τότε, επεσήμανε, θα απαλλαγούμε από τις οποιεσδήποτε εξωτερικές επιδράσεις, οι οποίες δεν είναι αποδεκτές.
Είπε επίσης ότι οι Τουρκοκύπριοι είναι απογοητευμένοι από το γεγονός ότι η Τουρκία ακολουθεί πολιτική κλασικού εποικισμού, μεταφέροντας στην Κύπρο δεκάδες χιλιάδες Τούρκους και αλλάζοντας με τον τρόπο αυτό το δημογραφικό χαρακτήρα της τουρκοκυπριακής κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση