GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανός αγρότης καλλιεργούσε κάνναβη κατά λάθος

Το πήγαινε για ηλιοτρόπια… αλλά τελικά του βγήκε κάνναβη. Ο λόγος για έναν ηλικιωμένο αγρότη από τη Βαυαρία που ήθελε να φυτέψει ηλιοτ...

Το πήγαινε για ηλιοτρόπια… αλλά τελικά του βγήκε κάνναβη. Ο λόγος για έναν ηλικιωμένο αγρότη από τη Βαυαρία που ήθελε να φυτέψει ηλιοτρόπια αλλά τελικά, φύτεψε κατά λάθος, όπως λέει, 1.000 δενδρύλλια κάνναβης.
Την αστυνομία ειδοποίησαν οι κάτοικοι της πόλης Μόμπρις, στην νότια Γερμανία, όταν είδαν σε ένα χωράφι των 300 τετραγωνικών μέτρων δέντρα κάνναβης που έφταναν ακόμη και τα τρία μέτρα σε ύψος.
«Πραγματικά προσπαθούσα να καλλιεργήσω ηλιοτρόπια! Αλλά δεν είχα σπόρους και έτσι έριξα τροφή πουλιών. Δεν κατάλαβα ότι είχε καναβούρι, το οποίο στη συνέχεια άνθισε» εξήγησε στους αστυνομικούς ο 74χρονος.
Η τιμωρία του ήταν να οδηγήσει παρουσία των Αρχών το τρακτέρ υπομονετικά πάνω από την καλλιέργεια μέχρι αυτή να καταστραφεί εντελώς. Βέβαια, όπως  είπαν στη συνέχεια οι αστυνομικοί, τα συγκεκριμένα φυτά ήταν τόσο αδύναμα που δεν θα είχαν την ικανότητα να προκαλέσουν μέθη σε κανένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση