GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν εργάστηκα ποτέ ως συνοδός πολυτελείας»

Τις φήμες που υποστήριζαν ότι η σύζυγος του πρώην προέδρου Κρίστιαν Βουλφ υπήρξε συνοδός πολυτελείας, διαψεύδει κατηγορηματικά η ίδια ...

Τις φήμες που υποστήριζαν ότι η σύζυγος του πρώην προέδρου Κρίστιαν Βουλφ υπήρξε συνοδός πολυτελείας, διαψεύδει κατηγορηματικά η ίδια σε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη.
«Δεν εργάστηκα ποτέ ως συνοδός πολυτελείας. Όλα αυτά είναι βλακείες», γράφει η πρώην πρώτη κυρία της Γερμανίας, Μπετίνα Βουλφ, στο βιβλίο της που τιτλοφορείται «Πέρα από το πρωτόκολλο», στο οποίο αφιερώνει οκτώ σελίδες στις διαδόσεις και τις συκοφαντίες σε βάρος της.
Οι φήμες που κυκλοφορούσαν ευρέως στη Γερμανία, ήθελαν την 38χρονη σύζυγο του πρώην προέδρου της Γερμανίας νε έχει εργαστεί στο παρελθόν ως συνοδός, με το ψευδώνυμο «Λαίδη Βικτόρια», για μια επιχείρηση με την ονομασία «Σατό Όσναμπρικ», ακόμη και για έναν οίκο ανοχής του Βερολίνου.
Ο σύζυγός της, Κρίστιαν Βουλφ, βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρότατης κριτικής που ξεκίνησε από τους όρους στεγαστικού δανείου που έλαβε και έφτασε να περιλαμβάνει το αληθές ή μη των κοινοβουλευτικών του δηλώσεων, τις διακοπές του και τις διαπλεκόμενες σχέσεις του με Γερμανούς επιχειρηματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση