GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Από άλλον πλανήτη ο Αλόνσο»

O Κούμπιτσα παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να ανταγωνιστεί τον Αλόνσο στις οδηγικές ικανότητες και ο μόνος λόγος να...

O Κούμπιτσα παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να ανταγωνιστεί τον Αλόνσο στις οδηγικές ικανότητες και ο μόνος λόγος να χάσει το πρωτάθλημα είναι η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ του δικού του μονοθέσιου και κάποιου άλλου:
«Αν δεν υπάρξει κάποιο άλλο αυτοκίνητο πολύ καλύτερο από τη Φεράρι του Φερνάντο, εκείνος έχει 80% πιθανότητα να κερδίσει. Είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει τη διαφορά με ένα αμάξι που δεν είναι πολύ ανταγωνιστικό» δήλωσε ο 27χρονος οδηγός.
Όσο για το δικό του μέλλον, ομολόγησε ότι ενδεχόμενη επιστροφή του στους αγώνες μετά το ατύχημα που είχε ενάμιση χρόνο νωρίτερα στο ράλι της Ανδόρας, δεν είναι κάτι που μοιάζει κοντινό:
«Η ελπίδα είναι ό,τι μού έχει απομείνει και δεν κοστίζει και τίποτα. Όμως πρέπει να είμαι και ρεαλιστής. Ο δρόμος που έχω μπροστά μου είναι ακόμα μακρύς και έχω πολλή δουλειά να κάνω».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση