GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρή κριτική ΠΑΣΟΚ προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή κριτική προς τον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη σημερινή πρόταση της παράταξης του Αλέξη Τσίπρα για τη σύσταση εξεταστική...

Σκληρή κριτική προς τον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη σημερινή πρόταση της παράταξης του Αλέξη Τσίπρα για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και την υποβολή της στο καθεστώς των μνημονίων και της επιτήρησης.
Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχολιάζει ότι η εν λόγω πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει τρία πράγματα.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να αντιληφθεί πως η πολιτική του επιχειρηματολογία, η βασισμένη στη δημαγωγία, την ισοπέδωση, τον λαϊκισμό και τη συνωμοσιολογία, απορρίφθηκε από τον ελληνικό λαό στις διπλές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου.
Επιδεικνύει έλλειψη σεβασμού προς τη Βουλή και τους νόμους του κράτους που η Βουλή των Ελλήνων ψηφίζει, όπως προβλέπει το Σύνταγμα και η εκάστοτε Κυβέρνηση οφείλει να εκτελεί. Επιδεικνύει επίσης απόλυτη έλλειψη σεβασμού προς το κράτος δικαίου, καθώς δεν μπορεί να διαχωρίσει τι συνιστά αντικείμενο νομικού και μάλιστα ποινικού ελέγχου και τι συνιστά αντικείμενο πολιτικής σύγκρουσης μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες».
Στην ίδια ανακοίνωση η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζεται ως «πράξη προσβολής της πρόσφατης δημοκρατικής κρίσης του ελληνικού λαού και των κοινοβουλευτικών θεσμών», καθώς και ότι είναι έτσι διατυπωμένη, «ώστε μέσα από την γενίκευση, να αυτοακυρώνεται σκοπίμως».

1 σχόλιο

  1. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ

    Τα συγγενικά ρουσφέτια δεν έχουν τέλος..

    Μπορεί ο πρωθυπουργός κ. Α. Σαμαράς να είπε ότι οι αξιωματούχοι της Βουλής και Κυβέρνησης απαγορεύεται να διορίζουν συγγενικά τους πρόσωπα, αλλά προφανώς δεν ακούει κανείς.

    Η υποψήφια βουλευτής Κεφαλλήνιας της ΝΔ κ. Σοφία Λουκέρη, οδοντίατρος, διορίστηκε μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΤ με απόφαση της Υπουργού Τουρισμού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη. Σύνηθες το φαινόμενο θα μου πείτε να διορίζονται σε καλές θέσεις οι αποτυχημένοι πολιτευτές.

    Δεν είναι μόνο, αυτό όμως.
    Η κ. Λουκέρη διόρισε και τον αδελφό της κ. Διονύση Λουκέρη, Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ.). Για την ακρίβεια πρόκειται για «απόσπαση», αφού ο κ. Λούκερης υπηρετούσε ως σύμβουλος Β στο υπουργείο Παιδείας.
    Για τον διορισμό του αδελφού της υποψήφιας της ΝΔ υπογράφουν τρείς υπουργοί: Οι Α. Μανιτάκης, Κ. Αρβανιτόπουλος και Όλγα Κεφαλογιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση