GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκότωσε την ερωμένη του και την έδωσε στα σκυλιά του!

Συγκλονισμένη η Βραζιλία παρακολουθεί τη δίκη για την υπόθεση της φρικιαστικής δολοφονίας μιας 25χρονης κοπέλας, η οποία έκανε το λάθος να α...

Συγκλονισμένη η Βραζιλία παρακολουθεί τη δίκη για την υπόθεση της φρικιαστικής δολοφονίας μιας 25χρονης κοπέλας, η οποία έκανε το λάθος να αποκτήσει παιδί με έναν παντρεμένο άνδρα.
Ο πρώην εραστής της, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής της Φλαμένγκο, έβαλε έναν πρώην αστυνομικό να βασανίσει την κοπέλα και να τη σκοτώσει.
Έπειτα, τον βοήθησε να διαμελίσει το πτώμα της. Έδωσε κάποια από τα κομμάτια ως τροφή στα σκυλιά του και έθαψε τα υπόλοιπα σε τσιμέντο!
Η τρομακτική ιστορία εξελίχθηκε πριν από λίγους μήνες και λίγο αφότου η άτυχη Ελίζα Σαμούντιο έφερε στον κόσμο τον καρπό του παράνομου έρωτά της με τον 27χρονο τερματοφύλακα.
Ο Μπρούνο Φερνάντεζ ντε Σόουζα φοβόταν ότι η αποκάλυψη του εξώγαμου θα έβλαπτε την εικόνα και την καριέρα του. Έτσι, σε συνεργασία με άλλα οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων και η συζυγός του, σχεδίασε τη δολοφονία της κοπέλας.
Ο ντε Σόουζα και η γυναίκα του είχαν αποφασίσει να βγάλουν από τη μέση την «ενοχλητική» ερωμένη και να μεγαλώσουν το παιδί, λέγοντας ότι το υιοθέτησαν από κάποιον φτωχό συγγενή που δεν μπορούσε να το μεγαλώσει.
Όταν «ήρθε η ώρα», ο ντε Σόουζα παρέσυρε την κοπέλα σε ένα σπίτι και εκεί άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Ο ίδιος παρακολουθούσε καθώς ο συνεργός του βασάνισε και τελικά σκότωσε το άτυχο μοντέλο.
Η Σαμούντιο είχε γνωρίσει τον ντε Σόουζα σε ένα πάρτι. Όταν έμεινε έγκυος και του είπε ότι το παιδί ήταν δικό του, εκείνος εξαγριώθηκε και άρχισε αμέσως να ετοιμάζει το σχέδιο εξόντωσής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση