GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μεμονωμένοι προβοκάτορες» αυτοί που επιτέθηκαν στον Π. Καμμένο

Για «προβοκατόρικη επίθεση μεμονωμένων διαδηλωτών προς τον Πάνο Καμμένο» κάνουν λόγο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σχολιάζοντας τις αποδοκιμ...

Για «προβοκατόρικη επίθεση μεμονωμένων διαδηλωτών προς τον Πάνο Καμμένο» κάνουν λόγο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο πρόεδρος του κόμματος από απόστρατους των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι διαμαρτύρονταν σήμερα έξω από τη Βουλή.
Κύκλοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρουν πως οι αποδοκιμασίες αφορούν ένα ελάχιστο κομμάτι των συγκεντρωθέντων, ενώ υποστηρίζουν πως η πλειοψηφία των αποστράτων «υποδέχτηκε τον Πάνο Καμμένο, τον οποίο εξάλλου είχαν προσκαλέσει».
«Οι, ευτυχώς, λίγοι διαδηλωτές προφανώς από την αντίστοιχη κλαδική της ΝΔ, που προσπάθησαν να καθοδηγήσουν τους λοιπούς παριστάμενους, με ύβρεις και ισοπεδωτικούς- απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς δεν πείθουν τους Έλληνες, οι οποίοι γνωρίζουν ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι το μόνο πατριωτικό, δημοκρατικό, αντιμνημονιακό κόμμα, που έχει στηρίξει, από την πρώτη στιγμή, τους αγώνες και τις προσπάθειές τους κατά των πολιτικών που παράγονται από το μνημόνιο», αναφέρουν επίσης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Οι ίδιοι κύκλοι τόνισαν ότι το κόμμα δεν πτοείται, τονίζοντας πως «αντί για προβοκάτσιες, καλό θα ήταν να απαντήσουν στους συναδέλφους τους αν θα εξακολουθήσουν να ψηφίζουν όσους εφαρμόζουν τις μνημονιακές πολιτικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση